חזה עוף צרוב עם סלט תפוחי אדמה צרפתי
המתכון צרוב חזה עוף עם סלט תפוחי אדמה צרפתי מוכן בסביבות 35 דקות וזה בהחלט מדהים חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 280 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שעועית, מיץ לימון, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו בסגנון באפלו בגריל חזה עוף בגריל עם רוטב גבינה כחול Jicaman וסלט אבטיח, חזה עוף צרוב במחבת עם עגבניות מיובשות, ו חזה עוף צרוב עם רוטב מחבת עשב לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול; מכסים במים. מביאים מים לרתיחה ומבשלים תפוחי אדמה 15 דקות או עד תפוחי אדמה הוא פירסינג בקלות עם מזלג.
מוסיפים שעועית ירוקה במהלך הרגע האחרון של בישול; לנקז ולהניח בצד.
בעוד תפוחי אדמה מבשלים, לשלב 1 כף שמן זית, פטרוזיליה, חרדל, חומץ, ו 1/4 כפית מלח בקערה גדולה; מערבבים עם מקציף. מתבלים לפי הטעם עם פלפל שחור. כאשר תפוחי אדמה הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לחתוך חתיכות גדולות בחצי או ארבעה ולהוסיף קערה. לזרוק למעיל ולהניח בצד.
מכסה חזה עוף בנייר קלף; פאונד לעובי אחיד באמצעות פטיש בשר או מחבת כבדה קטנה.
מפזרים עם הנותרים 1/4 כפית מלח ועונה עם פלפל שחור.
מניחים קמח בצלחת רדודה. לדלות עוף בקמח. חם נשאר 1 כף שמן זית במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים עוף למחבת, ומבשלים 6 עד 8 דקות עד שהעוף מתחיל להשחים; פונים לצד השני החום.
הוסף שאלוט, ומבשל 5 עד 6 דקות או עד מדחום בשר בחלק העבה ביותר של חזה העוף רושם 16
הוסף מיץ לימון טרגון, ולהפוך עוף עד מצופה באופן שווה.
להעביר עוף למגש הגשה ולגרד כל שאלוט הנותרים לסלט תפוחי אדמה.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.