חזה עוף של ריצ'רד
אם יש לכם גבינת מוצרלה, יין מרסלה, תיבול עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . עם כפית ציון של 86% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: ריצ'רד הוא כריך בשר., איולי של ריצ'רד בלאיס, ו Soupe au Pistou של ריצ'רד אולני.
הוראות
קמח העונה עם תיבול עופות. לדלות את חזה העוף בקמח מתובל. ממיסים את החמאה עם השמן במחבת בינונית על חום בינוני גבוה, מטגנים את העוף בתערובת החמאה החמה במשך כ 5 דקות בכל צד, בהתאם לעובי.
הסר את העוף ולהניח בצד(לשמור על חום.)
מחבת Deglaze עם יין Marsala (deglaze הוא מתערבל או ערבוב נוזל במחבת כדי לפזר חלקיקי מזון מבושל שנותרו בתחתית).
מוסיפים את הפטריות הקצוצות, בצל קצוץ ורוזמרין.
לטגן במשך 5 דקות מעל חום גבוה.
להחזיר את חזה העוף למחבת, למרוח עם טפטוף, לשים גבינה על השדיים ומבשלים עוד 2 1/2 דקות עם המכסה בחוזקה. אל תיגע במכסה!
הסר מהחום ולתת לעמוד במשך 10 דקות, עד השדיים לבשל דרך. בדוק את התיבול ולהתאים. יהיה לך חזה עוף שמנמן ועסיסי ביותר שאתה יכול לדמיין!