המתכון בריסקט מטוגן פורטר מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט יוצא מן הכלל מוצרי חלב חינם וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון יהודי. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 196 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם פטריות, חרדל, גזר פאונד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Porter Braised Brisket, פורטר-ירכיים עוף מטוגן עם ירקות שורש, ו עוגות שוער שוקולד, פורטר גנאש, קרמל תירס קראנץ, מרנג קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מתלה מיקום במרכז התנור מראשכדי 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה. לשפשף תערובת עשב בכל רחבי בריסקט.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
שומן בייקון חום כבד גדול במיוחד סיר wideovenproof מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
Addbrisket לסיר ומבשלים עד חום עמוק, על 5 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
העברת מגש brisketto או גיליון אפייה rimmed.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
מוסיפים 2 כוסות מרק לסיר ומביאים לרתיחה, גרוטותחתיכות משחימות מתחתית הסיר. Stirin פורטר, שזיפים מיובשים, עלי דפנה, ו brownsugar; להביא לרתיחה. חזור בריסקט לסיר, צד שומן למטה; פרוסות בצל לפזר מעל בשר כריכה, ולאחר מכן להוסיף שום.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
שום גויה®
פורטר.
שזיפים מיובשים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מכסה סיר; מניחים בתנור braisebrisket 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
הסר סיר מהתנור;לחשוף ולהפוך חזה מעל כך onionslices ליפול לתוך נוזל בסיר. להחזיר טובן סיר ו braise חשף 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
הוסף 1 מרק כוס. מכסים ואופים 1 שעה 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
העברת בריסקט מגש או מסגרת גיליון להכנת; להוסיף 1 יותר מרק כוס toliquid בסיר, ולאחר מכן להוסיף פטריות ותוכים. החזר את חזה הבקר לסיר. Coverand לחזור לתנור; braise עד בשרתוכים הם עדינים מאוד, הוספת יותר מרקבי כוסuls, במידת הצורך, כדי לכסות ירקות, כ 45 דקות יותר. מגניב במקצת.מקררים שנחשפו עד קר, thencover ולשמור מקורר לפחות 1 יום andup עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
מחממים תנור ל 177°. כפית את anyfat מפני השטח של מיצי מחבת בריסקט anddiscard.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-
12
להעביר חזה בקר לחיתוך לוח.פרוסה דק חזה בקר על פני תבואה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
להקציף חרדל 1 כף חומץ.העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל, הוספת חומץ יותר על ידי כפית, ifdesired.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
15
יוצקים מיצי פאן וגטבלסובר בריסקט במחבת צלייה. מכסים roastingpan בחוזקה עם רדיד כבד ומבשלים ארוגים עד פרוסות וירקות חזה בקר arehomed דרך, על 1 שעה 15 דקות.