חזיר אסיאתי מוקפץ
חזיר אסיאתי מוקפץ עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 360 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. מתאים ל-5 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם רוטב הויסין, שמן בוטנים, חזיר צלוי אסייתי שמור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: אסיאתית חזיר מערבבים ומטגנים, בשר חזיר וירקות אסיאתיים מוקפץ, ו אסיאתית חזיר כרוב מוקפץ.
הוראות
לקצץ קצוות שעועית ירוקה; להסיר מחרוזות.
מניחים שעועית לתוך סיר גדול של מים רותחים; לבשל 3 דקות.
מסננים ולצלול שעועית לתוך מי קרח; לנקז. תניח בצד.
חום 1 כף שמן במחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, זנגביל ושום; מבשלים 3 דקות או עד הבצל הם פריך במכרז, ערבוב לעתים קרובות.
הסר תערובת בצל מחבת; להפריש.
חום שנותר 1 כף שמן במחבת על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים פלפלים; מבשלים 3 דקות או עד פריך במכרז, ערבוב לעתים קרובות.
מערבבים שרי קורנפלור בקערה קטנה.
מוסיפים שעועית ירוקה, תערובת בצל, תערובת קורנפלור, חזיר צלוי אסייתי שמור, ואת 4 המרכיבים הבאים (באמצעות פלפל אדום) למחבת. מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן. מבשלים 1 דקה או עד שהרוטב מתעבה.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lubanzi Chenin בלאן. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
את 2018 לובנזי Chenin Blanc נמשך מתוך תערובת של גפנים מבוגרים, יבשים מגודלים בוש & צעיר, לטפטף גפנים מושקים. צבע הקש העמוק שלה מצביע על רעננות בשל ומורכבות. האף מביא פירות טרופיים & אבן הראשון, מעורר מחשבות של מנדרינה & ליצ ' י. החיך הוא עגול ובשרני, דוחף ליצ ' י קדימה שוב, יחד עם אפרסק לבן, משמש & תפוח ירוק, כל נישא על ידי מגע של חומציות גבוהה. יש בהירות & רמז קל של לחם טרי בכל רחבי. הסיום הוא ארוך, רך & חיבה.