חזיר אסקלופים עם לימון, פרמזן ואורן
מתכון זה מ-BBC אוכל טוב דורש סטייקים בשר חזיר, לחם, פלחי לימון, וספרי רוזמרין. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: פרמזן אורן אגוז לחם, אגוז אורן ופרמזן ברוקולי, ו פרמזן, אורגנו ואגוז אורן נמס.
הוראות
חותכים את השומן מן הסטייקים, ואז מניחים, אחד בכל פעם, בין 2 חתיכות של אפיית קלף ו bash עם סיכה מתגלגלת או פטיש בשר עד על 5 מ " מ עבה. תניח בצד.
שים את הלחם, גרידת לימון, פרמזן, צנוברים ועלים רוזמרין בקערה של מעבד מזון בליץ לפירור בסדר.
מורחים את הקמח על צלחת ומניחים את הביצה בקערה רדודה. לתבל את החזיר, ואז אבק בקמח. טובלים כל סטייק לתוך הביצה, ואז לוחצים לתוך הפירורים, ציפוי שווה.
מחממים את השמן במחבת גדולה ומבשלים את החזיר במשך 2-3 דקות בכל צד עד זהוב ופריך.
מגישים מיד עם טריזי לימון.
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם הבחירה הראשונה שלי לאסקלופ חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא La Celia Pioneer Malbec. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
![סיליה פיוניר מלבק]()
סיליה פיוניר מלבק
2017 Finca La Celia Pioneer Malbec הוא יין אטרקטיבי עם ניחוחות של פירות טריים בשלים, בהרמוניה מושלמת עם עדינות של סיגליות ו oak הזדקנות הערות. התקפה טובה מאוד על החיך, עם ריכוז פירותי, טיפוסי של Malbec, חיך מוצק בינוני אבל באותו זמן אלגנטי. זהו מלבק אידיאלי לשתות עם רוסטביף ארגטין עם "אמפנדס" טיפוסי.