קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

חזיר אסקלופים עם לימון, פרמזן ואורן

חזיר אסקלופים עם לימון, פרמזן ואורן
מתכון זה מ-BBC אוכל טוב דורש סטייקים בשר חזיר, לחם, פלחי לימון, וספרי רוזמרין. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: פרמזן אורן אגוז לחם, אגוז אורן ופרמזן ברוקולי, ו פרמזן, אורגנו ואגוז אורן נמס.

הוראות

1
חותכים את השומן מן הסטייקים, ואז מניחים, אחד בכל פעם, בין 2 חתיכות של אפיית קלף ו bash עם סיכה מתגלגלת או פטיש בשר עד על 5 מ " מ עבה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2
שים את הלחם, גרידת לימון, פרמזן, צנוברים ועלים רוזמרין בקערה של מעבד מזון בליץ לפירור בסדר.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
העברה לקערה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מורחים את הקמח על צלחת ומניחים את הביצה בקערה רדודה. לתבל את החזיר, ואז אבק בקמח. טובלים כל סטייק לתוך הביצה, ואז לוחצים לתוך הפירורים, ציפוי שווה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מחממים את השמן במחבת גדולה ומבשלים את החזיר במשך 2-3 דקות בכל צד עד זהוב ופריך.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מגישים מיד עם טריזי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם הבחירה הראשונה שלי לאסקלופ חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא La Celia Pioneer Malbec. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
סיליה פיוניר מלבק
סיליה פיוניר מלבק
2017 Finca La Celia Pioneer Malbec הוא יין אטרקטיבי עם ניחוחות של פירות טריים בשלים, בהרמוניה מושלמת עם עדינות של סיגליות ו oak הזדקנות הערות. התקפה טובה מאוד על החיך, עם ריכוז פירותי, טיפוסי של Malbec, חיך מוצק בינוני אבל באותו זמן אלגנטי. זהו מלבק אידיאלי לשתות עם רוסטביף ארגטין עם "אמפנדס" טיפוסי.