חזיר בזיגוג דובדבן חמוץ מתובל עם תפוחי אדמה פטרוזיליה
חזיר בזיגוג דובדבן חמוץ מתובל עם תפוחי אדמה פטרוזיליה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 293 גרם חלבון 230 גרם של שומן, וסך הכל 3655 קלוריות. 62 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לך לחנות ותביא תפוחי אדמה, בצל, חרדל דיז'ון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו ברווז צלוי באיטיות עם רוטב דובדבן חמוץ מתובל, תפוחי אדמה אפויים עם שמנת חמוצה מתובלת, ו עוף מתובל קלוי עם קינמון-ודבש-בטטות מזוגגות (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים ריבת דובדבנים, חרדל, חומץ, בצל, אגוז מוסקט, קינמון, קאיין, 1 / 8 כפית מלח, ופלפל 1 / 8 כפית לקערה של מעבד מזון או בלנדר ופירה עד חלקה. מקררים לפחות שעה ועד יום כדי לאפשר לטעמים להינשא.
התאם את מתלה התנור למצב בינוני-נמוך וחמם מראש את התנור ל-325 ° F.
מניחים ירך חזיר שטוח למטה במחבת צלייה גדולה. באמצעות סכין חדה, להבקיע את הצד המעוגל עם חתכים אלכסוניים כדי ליצור דפוס יהלום.
צלוי עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העמוק ביותר של הקותמים 115 ° F, 45 דקות עד 1 שעה.
הסר מהתנור בנדיבות למרוח אותו עם זיגוג, לוודא להכניס אותו לתוך החתכים. החזירו את החזיר לתנור והמשיכו לאפות עד שהקרמלו מבחוץ ומד חום בשר שהוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הבשר קורא 135 ° F, בערך 45 דקות יותר.
בינתיים, מוסיפים תפוחי אדמה לקומקום בינוני מלא במים קרים. מתבלים בנדיבות במלח. מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד תפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג עם מזלג, על 30 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה במסננת. חזור למחבת ולהוסיף חמאה, ערבוב מעיל. תניח בצד.
כאשר נעשה, להעביר בשר חזיר ללוח חיתוך, אוהל בקלילות עם נייר, ולתת לנוח לפחות 10 דקות. בינתיים, מניחים מחבת צלייה עם טפטוף על אש גבוהה.
מוסיפים יין ומבשלים, באמצעות כף עץ כדי לגרד חתיכות משחימים. מבשלים עד מעובה קלות, כשתי דקות, ואז להעביר לקערה ולהניח בצד.
בשר חזיר, מניחים על מגש ומטפטפים ברוטב מחבת. מחממים תפוחי אדמה ומפזרים פטרוזיליה וגרידת לימון. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מגישים בשר חזיר ותפוחי אדמה בסגנון משפחתי, עובר זיגוג נוסף כקישוט.