קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות72
מגזין

חזיר בזיגוג דובדבן חמוץ מתובל עם תפוחי אדמה פטרוזיליה

חזיר בזיגוג דובדבן חמוץ מתובל עם תפוחי אדמה פטרוזיליה
חזיר בזיגוג דובדבן חמוץ מתובל עם תפוחי אדמה פטרוזיליה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 293 גרם חלבון 230 גרם של שומן, וסך הכל 3655 קלוריות. 62 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לך לחנות ותביא תפוחי אדמה, בצל, חרדל דיז'ון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו ברווז צלוי באיטיות עם רוטב דובדבן חמוץ מתובל, תפוחי אדמה אפויים עם שמנת חמוצה מתובלת, ו עוף מתובל קלוי עם קינמון-ודבש-בטטות מזוגגות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוסיפים ריבת דובדבנים, חרדל, חומץ, בצל, אגוז מוסקט, קינמון, קאיין, 1 / 8 כפית מלח, ופלפל 1 / 8 כפית לקערה של מעבד מזון או בלנדר ופירה עד חלקה. מקררים לפחות שעה ועד יום כדי לאפשר לטעמים להינשא.
מרכיבים שתצטרך
ריבת דובדבניםריבת דובדבנים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
התאם את מתלה התנור למצב בינוני-נמוך וחמם מראש את התנור ל-325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מניחים ירך חזיר שטוח למטה במחבת צלייה גדולה. באמצעות סכין חדה, להבקיע את הצד המעוגל עם חתכים אלכסוניים כדי ליצור דפוס יהלום.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
צלוי עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העמוק ביותר של הקותמים 115 ° F, 45 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5
הסר מהתנור בנדיבות למרוח אותו עם זיגוג, לוודא להכניס אותו לתוך החתכים. החזירו את החזיר לתנור והמשיכו לאפות עד שהקרמלו מבחוץ ומד חום בשר שהוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הבשר קורא 135 ° F, בערך 45 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
בינתיים, מוסיפים תפוחי אדמה לקומקום בינוני מלא במים קרים. מתבלים בנדיבות במלח. מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד תפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג עם מזלג, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מסננים את תפוחי האדמה במסננת. חזור למחבת ולהוסיף חמאה, ערבוב מעיל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
כאשר נעשה, להעביר בשר חזיר ללוח חיתוך, אוהל בקלילות עם נייר, ולתת לנוח לפחות 10 דקות. בינתיים, מניחים מחבת צלייה עם טפטוף על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
מוסיפים יין ומבשלים, באמצעות כף עץ כדי לגרד חתיכות משחימים. מבשלים עד מעובה קלות, כשתי דקות, ואז להעביר לקערה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
בשר חזיר, מניחים על מגש ומטפטפים ברוטב מחבת. מחממים תפוחי אדמה ומפזרים פטרוזיליה וגרידת לימון. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מגישים בשר חזיר ותפוחי אדמה בסגנון משפחתי, עובר זיגוג נוסף כקישוט.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי