קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות16
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חזיר בטן BLT עם עגבניות שרי

חזיר בטן BLT עם עגבניות שרי
מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 485 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. אם יש לכם חסה, לחם, עגבניות שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו כתף חזיר מבושל איטי עם עגבניות שרי, מבשלים את הספר: נקניק חזיר Spiedini עם בוקונצ'יני ועגבניות שרי, ו חזיר Chashu (בטן חזיר מטוגן במרינדה עבור Tonkotsu ראמן) (מתכונים דומים).

הוראות

1
עגבניות שרי העונה עם 1/2 כפית מלח ולזרוק במסננת או מסננת להגדיר מעל קערה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
תן לנקז לפחות 20 דקות. זרוק נוזל בקערה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בינתיים, מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה. בשר חזיר העונה עם מלח ופלפל ומבשלים, מרפרף לעתים קרובות, עד השחמה משני הצדדים מבושל דרך, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בטן חזירבטן חזיר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להסיר ולנקז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
1
מורחים שכבה זוגית של מיונז בצד אחד של כל פרוסת לחם ומתבלים עם קמצוץ של מלח ופלפל. מחלקים את החסה, פרוסות בטן חזיר, ועגבניות שרי באופן שווה על 4 של הפרוסות, ולאחר מכן העליון כל אחד עם פרוסת לחם, מיונז בצד למטה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות בטן חזירפרוסות בטן חזיר
1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
2
לשרת.