חזיר בסגנון פיביל
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו קוצ'ינטה פיביל (Puerco Pibil), קוצ'ינטה פיביל, ו קוצ'ינטה פיביל (מתכונים דומים).
הוראות
מחבת בינונית על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל ושום למחבת יבשה ומבשלים עד להשחמה בכתמים מכל הצדדים, הופכים מדי פעם, כ 8 דקות לבצל ו 4 דקות לשום. לב וקוצצים בגסות בצל.
מוסיפים מיץ תפוזים ו-7 המרכיבים הבאים לבלנדר; מחית עד חלקה.
העברת שקית פלסטיק resealable גדול; להוסיף חזיר. אטמו את השקית, שחררו עודפי אוויר, פנו למעיל. צמרמורת לפחות 4 שעות ועד יום 1, פונה מדי פעם.
עבור גריל פחם, 30 בריקטים אור המתנע ארובה; חום עד אפר אפור.
הסר מתלה העליון מן הגריל ומניח 1 מחבת אלומיניום חד פעמית בצד 1 של הגריל.
יוצקים לבנות על הצד השני של הגריל. חזור rack לגריל.
עבור 2-מבער גז גריל, להסיר מתלה ומניח 1 מחבת אלומיניום חד פעמי בצד אחד של גריל. חזור rack; אור גריל (חום בינוני) בצד הנגדי פאן.
עבור גריל גז 3 מבער, להסיר מתלה ומניח 1 מחבת אלומיניום חד פעמית במרכז ברביקיו. חזור מתלה וגריל אור משני צידי המחבת (לא מתחת למחבת).
עבור כל גריל, מדף מברשת עם שמן.
מניחים חזיר עם קצת מרינדה עדיין נצמד על מדף מעל מחבת. סגור מכסה; הכנס מדחום לתוך חור במכסה. מבשלים חזיר עד מדחום קריאה מיידית מוכנס למרכז של רושמי צלי 91°, על 3 1/2 שעות, שמירה על גריל טמפרטורה פנימית בסביבות350 על ידי פתיחה וסגירה של פתחי אוורור, התאמת מבערי גריל גז, או הוספת בריקטים חמים יותר מ starter ארובה לגריל פחם.
להעביר חזיר קרש חיתוך ולתת לנוח 10 דקות. משוך החוצה וזרוק עצם וכל גושי שומן גדולים. באמצעות 2 מזלגות או סכין גדול, לגרוס את החזיר; להעביר מגש.
טפטוף עם כמה כפות של טפטוף ממחבת אלומיניום בברביקיו,אם תרצה.
טורטיות גריל עד חרוך מעט, על 10 שניות לכל צד.
מגישים חזיר עם טורטיות, בצל כבוש יוקטן, סלסה Habanero-עגבניות.