חזיר ג'מייקני בגריל ללא עצמות עם בננה קלויה סלסה מנגו
המתכון בגריל ג'מייקני חזיר ללא עצמות עם בננה קלויה מנגו Salsan מוכן בערך 2 שעות ו -35 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 335 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בננות, בצל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכונים דומים: צלע חזיר ג'מייקני בגריל עם סלסה מנגו, עוף צלוי ג'מייקני עם רוטב מנגו, ו סלמון ג'מייקני אידיוט וסלסה אננס מנגו.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
לטף את החזיר יבש עם מגבת נייר ולשפשף 3 כפות של תיבול אידיוט על הבשר.
בואו להשרות במשך 45 דקות בטמפרטורת החדר, מכוסה.
לאחר 45 דקות חלפו, לשפשף את הבשר עם שמן זית, לשים על תבנית אפייה, ואופים במשך 45 דקות.
על תבנית אפייה אחרת, צולים את הבננות עד שהם מתחילים לקרמל, כ -25 דקות. להניח בצד ולתת מגניב.
בקערה, לשלב את המנגו, חלפיניו, בצל אדום, מיץ ליים, כוסברה, ובננות.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קונצ 'ה y טורו Marques דה קאסה קונצ' ה פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
צבע אדום עמוק ועדין. האף מציג ניחוחות מרוכזים של תותים ופטל. החיך מציע מרקם מעודן וטעמים מורכבים של דובדבנים, פטל, שוש עם מבנה בולט. מרגיש כל כך שופע, בסדר ועדין.יין רב-תכליתי זה משתלב היטב עם בשרים לבנים כגון ארנב, חזיר, או שליו, כמו גם עם דגים שומניים וצדפות בהכנות קלות ועדינות. גם פארס טוב עם מנות אסיאתיות כגון מוקפץ וקארי מתון.