נסו חזיר וכופתאות צ'ייב, חזיר וכופתאות צ'ייב עם שרימפס מיובש, ו כופתאות צ'ייב (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את כל החומרים (למעט גבעולי כוסברה, עירית ועטיפות) בקערה גדולה, ולאחר מכן מערבבים בגבעולי כוסברה ועירית. הגדר קערה בקערת קרח גדולה יותר כדי לשמור מקורר תוך יצירת כופתאות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן צמחי
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים כפית מעט מעוגלת של מילוי במרכז אזור עטיפה להרטיב סביב מילוי עם מים. מקפלים לשניים כדי ליצור סהר ולחץ לאטום. להרטיב פינה אחת ולהביא פינות יחד, לחיצה עליהם, כדי ליצור כופתה בצורת טורטליני. חזור עם מילוי ועטיפות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
מבשלים כופתאות בסיר גדול של מים רותחים בעדינות עד חזיר מבושל רק, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
העברה עם כפית מחוררת למגש.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1
כופתאות ניתן ליצור (אבל לא מבושל) 2 שעות קדימה ומקורר; או 1 חודש קדימה קפוא על מגש, ולאחר מכן הועבר שקית מקפיא. מבשלים כופתאות קפואות ב 3 או 4 קבוצות, 7 עד 8 דקות לכל אצווה.