צריך מתאבן ללא גלוטן? חזיר ופירוגי יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 338 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון מזרח אירופה. מתכון זה של Allrecipes יש 14 אוהדים. אם יש לך חמאה, פטריות, מרק פטריות שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון 66% המנה הזו מוצקה. נסו פירושקי, Pan Pierogies, ו לובסטר פירוגי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו מחבת רול ג ' לי עם רדיד אלומיניום; תרסיס עם ספריי בישול.
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
סדר pierogies על המחבת מוכן; תרסיס pierogies עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
אופים בתנור שחומם מראש במשך 9 עד 10 דקות; flip pierogies ולהמשיך לאפות עד זהב קל, 9 עד 10 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
ממיסים חמאה במחבת גדולה על חום בינוני; מבשלים ומערבבים חזיר, פטריות, בצל ירוק ושום בחמאה המותכת עד חזיר ופטריות הם חומים קלות, 5 עד 10 דקות. מערבבים pierogies לתוך תערובת חזיר; לבשל עד טעמים מעורבבים, כ 5 דקות.