חזיר וקליפות ים עם ירקות קיץ עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 597 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. מתאים ל-8 ומחירו 3 מנות.43 דולר למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו שום, בצל, רסק עגבניות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך את כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. הציון הזה מרהיב. נסו רגל חזיר על האש עם ירקות קיץ בגריל, מרק ירקות וקליפות קטנות, ו ירקות חורף בקליפות בצק עלים (מתכונים דומים).
הוראות
1
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים פסטה צדף, מבשלים 8 עד 10 דקות, עד אל דנטה, ומסננים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3
מחממים 1 כף שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מניחים את החזיר במחבת ומתבלים ברוטב ווסטרשייר, מלח ופלפל. מבשלים ומערבבים 10 דקות, או עד כמעט נעשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מסירים מהאש ומניחים בצד.
6
מחממים את יתרת שמן הזית במחבת על אש בינונית. מבשלים ומערבבים את הפלפל הירוק, הדלעת, הקישואים, הפטריות, הבצל והשום 3 עד 4 דקות. מחזירים את החזיר למחבת.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
סכין קילוף
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מערבבים פנימה את רוטב העגבניות, קוביות העגבניות, רסק העגבניות והיין למחבת. מתבלים בבזיליקום, טימין, אורגנו, עלי דפנה ופתיתי פלפל אדום. מנמיכים את האש לנמוכה, ומבשלים 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוציאים את עלי הדפנה ומגישים מעל הפסטה המבושלת עם זילוף גבינת פרמזן.