קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות34
מגזין

חזיר חריף ירוק ואדום Loin Tostadas

חזיר חריף ירוק ואדום Loin Tostadas
המתכון מתובל ירוק ואדום חזיר Loin Tostadas מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 267 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גרעיני תירס, אורגנו, שעועית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בתפוח האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי תפוחים אגס אגס כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד טוב כמו מתאבן במחיר סביר. מתכונים דומים: Tostadas חזיר חריף, Tostadas חזיר חריף, ו פיקנטי מקסיקני מגורר Tostadas חזיר (Tinga).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
כדי להכין חזיר, לשלב הראשון 4 מרכיבים בקערה קטנה. לשפשף ירך חזיר עם תערובת פלפל.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מניחים חזיר על מחבת מטאטא מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
4
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד מדחום בשר רושם 155; מגניב לגרוס עם 2 מזלגות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
כדי להכין סלסה, לחמם מחבת nonstick מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה. בצל קצוץ ושום במשך 2 דקות; להוסיף פלפל אדום ואת המרכיבים הבאים 5 (פלפל פלפל דרך סלסה ירוקה). להפחית את החום נמוך; לבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 20 דקות. מערבבים תפוחים וכוסברה, ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
טורטיות חמות על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
7
מניחים 1/2 כוס חזיר ו 1/2 כוס סלסה על כל טורטייה; מפזרים 1 כף גבינה העליון עם תוספות הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
Dientes De AjoDientes De Ajo
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Alexana Revana הכרם פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.