קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 35 דק.
מנות12
ציון בריאות15
מגזין

חזיר מגולגל משמש-פיסטוק

חזיר מגולגל משמש-פיסטוק
אם יש לכם צוף משמש, מלח שום, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי מגולגל עם שזיף ומילוי משמש, בטן חזיר מגולגל עם מילוי משמש ודבש, ו צלי חזיר מגולגל.

הוראות

1
כדי לחתוך צלי חזיר לתוך מלבן גדול שיכול להיות מלא מגולגל, לחתוך לאורכו על 1/2 אינץ 'מהחלק העליון של חזיר בתוך 1/2 אינץ' של קצה הנגדי; שטוח פתוח. חזור עם הצד השני של חזיר, חיתוך מהקצה הפנימי לקצה החיצוני; פתוח שטוח כדי ליצור מלבן.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2
מפזרים משמשים, אגוזים 1/2 כוס, שום, מלח ופלפל על בשר חזיר כדי בתוך 1 אינץ ' של קצה. בחוזקה להפשיל חזיר, מתחיל עם צד קצר. מאובטח עם קיסמים, או לקשור עם חוט. חזיר פירס בכל רחבי עם שיפוד מתכת.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
3
מברישים ברנדי על פני כל השטח.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
4
בואו לעמוד 15 דקות.
5
צחצח שוב את הברנדי שנותר. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
6
מחממים תנור ל 325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מניחים חזיר, צד שמן למעלה, על המדף במחבת צלייה רדודה. הכנס מדחום בשר כך קצה הוא בחלק העבה ביותר של בשר חזיר. הצלי חשף 1 שעה 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
8
בינתיים, בסיר 2 ליטר, להמיס חמאה על חום בינוני. מערבבים פירורי קרקר, 2 כפות אגוזים ומלח שום; לבשל ומערבבים 1 דקה. מגניב במקצת.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלותלחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלות
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
9
שימורי מברשת על בשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
10
מפזרים תערובת פירור. הצלוי חשף 30 עד 60 דקות יותר או עד מדחום קורא 71°. כיסוי ולתת לעמוד 15 דקות לפני ההגשה לגילוף קל יותר.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום