קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות37
מגזין

חזיר מזוגג ברוטב אפרסק-ג'ינג'ר

חזיר מזוגג ברוטב אפרסק-ג'ינג'ר
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם חזיר, פלפל דובדבן, שימורי אפרסק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מקל הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קינמון עם צ'יפס קינמון כקינוח. . עם כפית ציון של 91% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: סויה זנגביל מזוגג הליבוט w / אפרסק זנגביל להתענג, חזיר מזוגג זנגביל-אפרסק, ו ג'ינג'ר אפרסק מזוגג בשר חזיר.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). השתמש בסכין משונן להבקיע העליון של החזיר בדפוס יהלום. הקש ציפורן שלמה לתוך החזיר ומניח על מדף צלייה במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן שלמהציפורן שלמה
חםחם
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
2
אופים במשך 1 1/2 עד 2 שעות בתנור שחומם מראש, או עד הטמפרטורה הפנימית של החזיר הגיע 140 מעלות F (60 מעלות C). מכסים בנייר אלומיניום אם החזיר מתחיל להיראות יבש.
מרכיבים שתצטרך
חםחם
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
3
בעוד הנקניק נאפה, מערבבים יחד את הקינמון, החרדל ו-1/2 כוס סוכר חום בכוס או בקערה קטנה. תניח בצד. בסיר מעל חום בינוני, מערבבים יחד את הסוכר החום הנותר, חומץ סיידר, צוף אפרסק ושמורות אפרסק. מביאים לרתיחה ולאחר מכן מערבבים את האפרסקים פרוסים, זנגביל, פלפל דובדבן ומקל הקינמון. מבשלים עד האפרסקים רכים והרוטב התעבה, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שימורי אפרסקשימורי אפרסק
קינמוןקינמון
חומץ תפוחיםחומץ תפוחים
נקטר אפרסקנקטר אפרסק
סוכר חוםסוכר חום
חרדלחרדל
אפרסקאפרסק
דובדבניםדובדבנים
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
פלפלפלפל
רוטברוטב
חםחם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
4
הסר את החזיר מהתנור ומברשת בנדיבות עם זיגוג חרדל. הגדל את טמפרטורת התנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) והחזר את החזיר לתנור, חשוף.
מרכיבים שתצטרך
חרדלחרדל
זיגוגזיגוג
חםחם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
אופים במשך 20 עד 30 דקות נוספות, או עד זיגוג הוא מבעבע. אפשר את החזיר לנוח במשך 15 עד 20 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
חםחם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מגישים עם רוטב אפרסק-ג ' ינג ' ר חם.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
אפרסקאפרסק
רוטברוטב