חזיר מזוגג ברוטב אפרסק-ג'ינג'ר
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם חזיר, פלפל דובדבן, שימורי אפרסק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מקל הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קינמון עם צ'יפס קינמון כקינוח. . עם כפית ציון של 91% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: סויה זנגביל מזוגג הליבוט w / אפרסק זנגביל להתענג, חזיר מזוגג זנגביל-אפרסק, ו ג'ינג'ר אפרסק מזוגג בשר חזיר.
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). השתמש בסכין משונן להבקיע העליון של החזיר בדפוס יהלום. הקש ציפורן שלמה לתוך החזיר ומניח על מדף צלייה במחבת צלייה.
אופים במשך 1 1/2 עד 2 שעות בתנור שחומם מראש, או עד הטמפרטורה הפנימית של החזיר הגיע 140 מעלות F (60 מעלות C). מכסים בנייר אלומיניום אם החזיר מתחיל להיראות יבש.
בעוד הנקניק נאפה, מערבבים יחד את הקינמון, החרדל ו-1/2 כוס סוכר חום בכוס או בקערה קטנה. תניח בצד. בסיר מעל חום בינוני, מערבבים יחד את הסוכר החום הנותר, חומץ סיידר, צוף אפרסק ושמורות אפרסק. מביאים לרתיחה ולאחר מכן מערבבים את האפרסקים פרוסים, זנגביל, פלפל דובדבן ומקל הקינמון. מבשלים עד האפרסקים רכים והרוטב התעבה, 25 עד 30 דקות.
הסר את החזיר מהתנור ומברשת בנדיבות עם זיגוג חרדל. הגדל את טמפרטורת התנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) והחזר את החזיר לתנור, חשוף.
אופים במשך 20 עד 30 דקות נוספות, או עד זיגוג הוא מבעבע. אפשר את החזיר לנוח במשך 15 עד 20 דקות לפני גילוף.
מגישים עם רוטב אפרסק-ג ' ינג ' ר חם.