קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חזיר מזוגג סויה

חזיר מזוגג סויה
בשר חזיר מזוגג סויה יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה אחת מכילה 185 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. אם יש לך רוטב סויה, שמן צמחי, קת חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו עוף מזוגג סויה זנגביל דביק, רוטב סויה-שומשום, ו אטריות רוטב סויה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים ווק או מחבת גדולה על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
להוסיף שמן מערבולת ווק מעיל. מבשלים בצל, ערבוב לעתים קרובות, עד שמתחיל חום, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מוסיפים חזיר ומבשלים, ערבוב לפי הצורך, עד השחמה, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
4
מערבבים את החומרים הנותרים בקערה קטנה ומוסיפים חזיר, ערבוב מעיל. מכסים, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים עד חזיר הוא רך, על 20 דקות. אם הבשר מתחיל להידבק, להוסיף 2 כפות. מים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
הפוך קדימה: עד 2 ימים קדימה, מכוסה ומקורר. לחמם מעל חום בינוני.