חזיר מטוגן, פטריות ושעועית ירוקה על אטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר מטוגן הויסין, פטריות שעועית ירוקה על אטריות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 473 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמישה תבלינים, רוטב סויה, שעועית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: אטריות עם הודו, שעועית ירוקה & הויסין, חזיר הויסין עם שעועית ירוקה, ו שעועית ירוקה מטוגנת עם בשר חזיר ופטריות.
הוראות
שלב חזיר אבקת חמישה תבלינים בקערה בינונית; לערבב היטב.
מפזרים חזיר עם פלפל וקל עם מלח.
מוסיפים קמח וזורקים למעיל.
חום שמן צמחי בסיר גדול כבד מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים חצי חזיר וחתיכות) עד חום, על 4 דקות; להעביר קערה.
להוסיף בשר חזיר ו sauté הנותרים עד חום, על 4 דקות. להחזיר חזיר וכל מיצים מקערה לסיר.
מוסיפים פטריות, מרק, 1 1/4 כוסות בצל ירוק, הויסין, רוטב סויה וג ' ינג ' ר ומביאים לרתיחה, מגרדים חתיכות השחמה. להפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים עד חזיר הוא רק רך, ערבוב מדי פעם, על 50 דקות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. צמרמורת חשפה עד קור, ואז לכסות ולשמור מקורר. תביא לרתיחה לפני שתמשיך.)
מוסיפים שעועית ירוקה. כיסוי; מבשלים 5 דקות. Uncover; מבשלים עד שעועית הם פריך במכרז, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות.
בינתיים, לבשל לינגוויני בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך.
לנקז היטב. להחזיר לינגוויני לסיר; לערבב בשמן שומשום.
מעבירים לינגוויני לקערה. למעלה עם תערובת חזיר.
מפזרים עם הנותרים 1/4 כוס בצל ירוק.