קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

חזיר מילאנו עם סלט סתיו חם וביצה עלומה

חזיר מילאנו עם סלט סתיו חם וביצה עלומה
מילאנו חזיר עם סלט סתיו חם וביצה עלומה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.89 דולר למנה. מנה אחת מכילה 585 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם ארוגולה לתינוק, בצל, רדיצ'יו טרוויסאנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. עם כפית ציון 63%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: סלט תרד חם עם חזיר מילאנו, סלט סתיו חם, ו סלט סתיו עם ויניגרט שרימפס חם באורגון.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הגדר הליך לחם סטנדרטי על ידי הנחת הקמח, 2 ביצים טרופות עם 1 כף מים, ופנקו מעורבב עם 1/4 כוס פרמזן מגוררת במיכלים שטוחים רחבים נפרדים. מתבלים את החזיר, בנדיבות, במלח משני הצדדים. בעזרת יד 1 למרכיבים רטובים וביד השנייה לחומרים יבשים, מצפים את הבשר בקמח, אחר כך את הביצים, ואז את פירורי הלחם, לוחצים את הפנקו על החזיר כדי להידבק. מניחים בצד עד מוכן לבשל.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מרפדים נייר אפייה בנייר סילפט או קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
מורחים כף מהפרמזן המגורד לעיגול דק בקוטר של כ -3 סנטימטרים ליצירת פריקו. חזור על 3 פעמים נוספות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
5
מכניסים את תבנית האפייה לתנור ואופים עד שהגבינה נמסה ומשחימה קלות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מוציאים את התבנית מהתנור ומנמיכים את האש ל 200 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
בסיר גדול על אש גבוהה, הביאו לרתיחה 2 עד 3 סנטימטרים של מים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
מוסיפים את החומץ הלבן ומנמיכים את האש כדי להביא את המים לרתיחה חשופה. סדקו בזהירות את 4 הביצים הנותרות למים ובשלו עד שהלבנים מתייצבים אך החלמון עדיין רך, בערך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
9
מוציאים את הביצים בעזרת כף מחוררת ומניחים אותן בקערת מי קרח כדי להפסיק את הבישול. שמור את המים על האש כדי לחמם את הביצים כשאתה מוכן להגשה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
במחבת גדולה על אש בינונית מוסיפים שמן זית עד שהוא בעומק של 1/2 אינץ'. בדוק את הטמפרטורה של השמן על ידי טבילה את קצה החזיר לתוך השמן, אם זה לא לרחוש בועה לעצור ולחכות! תבדוק את זה שוב בעוד דקה. אם השמן מעשן הוא חם מדי. כאשר השמן הוא בטמפרטורה הנכונה להוסיף בעדינות את הבשר. אין להצטופף במחבת או שאתה תהיה בסופו של דבר עם חזיר שמנוני, ייתכן שיהיה צורך לעבוד בקבוצות. כאשר החזיר חום זהוב להפליא מכל צד ומבושל, מוציאים מהתבנית ומכתימים על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מפזרים מלח ומכניסים אותם לתנור חם על תבנית.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
במחבת גדולה נוספת על אש בינונית - גבוהה יוצקים שכבה דקה של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מוסיפים את הבצל וקורט פתיתי פלפל אדום, מתבלים במלח ומבשלים 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
14
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ומבשלים עד שהם רכים ונבולים, כ -3 עד 4 דקות. אם התבנית נראית יבשה הוסיפו עוד כמה טיפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
מוסיפים את הארוגולה, הרדיצ ' יו וחומץ היין האדום. זורקים לשילוב ומוסיפים עוד שמן זית במידת הצורך. מתבלים במלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
16
כשאתם מוכנים להגשה, הוציאו את הביצים העלומות מאמבט הקרח והחזירו אותן למים החמים. מסדרים חתיכת חזיר במרכז כל צלחת הגשה ומעליהם מעט מהסלט.
מרכיבים שתצטרך
ביצה עלומהביצה עלומה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
17
מוציאים כל ביצה מהמים החמים ומייבשים. מניחים אותו על הסלט ומפזרים כמה פתיתי פלפל אדום. מוציאים בזהירות פריקו מנייר האפייה ומניחים אותו ליד הביצה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
18
מפזרים מעט פרמזן נוסף מסביב ומזלפים מעט שמן זית. אתה רוק!
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן