חזיר מילאנו עם סלט סתיו חם וביצה עלומה
מילאנו חזיר עם סלט סתיו חם וביצה עלומה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.89 דולר למנה. מנה אחת מכילה 585 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם ארוגולה לתינוק, בצל, רדיצ'יו טרוויסאנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. עם כפית ציון 63%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: סלט תרד חם עם חזיר מילאנו, סלט סתיו חם, ו סלט סתיו עם ויניגרט שרימפס חם באורגון.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
הגדר הליך לחם סטנדרטי על ידי הנחת הקמח, 2 ביצים טרופות עם 1 כף מים, ופנקו מעורבב עם 1/4 כוס פרמזן מגוררת במיכלים שטוחים רחבים נפרדים. מתבלים את החזיר, בנדיבות, במלח משני הצדדים. בעזרת יד 1 למרכיבים רטובים וביד השנייה לחומרים יבשים, מצפים את הבשר בקמח, אחר כך את הביצים, ואז את פירורי הלחם, לוחצים את הפנקו על החזיר כדי להידבק. מניחים בצד עד מוכן לבשל.
מרפדים נייר אפייה בנייר סילפט או קלף.
מורחים כף מהפרמזן המגורד לעיגול דק בקוטר של כ -3 סנטימטרים ליצירת פריקו. חזור על 3 פעמים נוספות.
מכניסים את תבנית האפייה לתנור ואופים עד שהגבינה נמסה ומשחימה קלות, כ -10 דקות.
מוציאים את התבנית מהתנור ומנמיכים את האש ל 200 מעלות צלזיוס.
בסיר גדול על אש גבוהה, הביאו לרתיחה 2 עד 3 סנטימטרים של מים.
מוסיפים את החומץ הלבן ומנמיכים את האש כדי להביא את המים לרתיחה חשופה. סדקו בזהירות את 4 הביצים הנותרות למים ובשלו עד שהלבנים מתייצבים אך החלמון עדיין רך, בערך 2 עד 3 דקות.
מוציאים את הביצים בעזרת כף מחוררת ומניחים אותן בקערת מי קרח כדי להפסיק את הבישול. שמור את המים על האש כדי לחמם את הביצים כשאתה מוכן להגשה.
במחבת גדולה על אש בינונית מוסיפים שמן זית עד שהוא בעומק של 1/2 אינץ'. בדוק את הטמפרטורה של השמן על ידי טבילה את קצה החזיר לתוך השמן, אם זה לא לרחוש בועה לעצור ולחכות! תבדוק את זה שוב בעוד דקה. אם השמן מעשן הוא חם מדי. כאשר השמן הוא בטמפרטורה הנכונה להוסיף בעדינות את הבשר. אין להצטופף במחבת או שאתה תהיה בסופו של דבר עם חזיר שמנוני, ייתכן שיהיה צורך לעבוד בקבוצות. כאשר החזיר חום זהוב להפליא מכל צד ומבושל, מוציאים מהתבנית ומכתימים על מגבות נייר.
מפזרים מלח ומכניסים אותם לתנור חם על תבנית.
במחבת גדולה נוספת על אש בינונית - גבוהה יוצקים שכבה דקה של שמן זית.
מוסיפים את הבצל וקורט פתיתי פלפל אדום, מתבלים במלח ומבשלים 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ומבשלים עד שהם רכים ונבולים, כ -3 עד 4 דקות. אם התבנית נראית יבשה הוסיפו עוד כמה טיפות שמן זית.
מוסיפים את הארוגולה, הרדיצ ' יו וחומץ היין האדום. זורקים לשילוב ומוסיפים עוד שמן זית במידת הצורך. מתבלים במלח, במידת הצורך.
כשאתם מוכנים להגשה, הוציאו את הביצים העלומות מאמבט הקרח והחזירו אותן למים החמים. מסדרים חתיכת חזיר במרכז כל צלחת הגשה ומעליהם מעט מהסלט.
מוציאים כל ביצה מהמים החמים ומייבשים. מניחים אותו על הסלט ומפזרים כמה פתיתי פלפל אדום. מוציאים בזהירות פריקו מנייר האפייה ומניחים אותו ליד הביצה.
מפזרים מעט פרמזן נוסף מסביב ומזלפים מעט שמן זית. אתה רוק!