חזיר ממילאנו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר Milanese. מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 412 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם צלעות חזיר, פלחי לימון, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בראוני מצופה פאנקו כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 74%. מתכונים דומים: חזיר ממילאנו, חזיר ממילאנו, ו חזיר ממילאנו.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 200 מעלות F.
למחוץ בגסות את panko לתוך קערה רדודה גדולה. מערבבים את הגבינה לתוך panko. מקציפים קלות את הביצים בקערה רדודה גדולה אחרת.
מפזרים את החזיר בנדיבות עם מלח ופלפל. לטבול את החזיר, 1 חתיכה בכל פעם, בביצה, ומאפשר עודף לטפטף, ואז לדלות את החזיר בתערובת פירור, לטפוח מעיל לחלוטין.
מניחים את החזיר על תבנית אפייה קטנה.
חום 1/4 כוס שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים חצי חזיר לשמן החם ומבשלים עד חום זהוב ופשוט מבושל דרך, כ 3 דקות לכל צד.
להעביר מגבות נייר לניקוז, ולאחר מכן להעביר אותם לתבנית אפייה נקייה ולשמור אותם חמים בתנור.
מוסיפים את 3 כפות השמן הנותרות למחבת ומטגנים את בשר החזיר הנותר.
מעבירים את החזיר לצלחות ומגישים עם פלחי לימון.