קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות54
מגזין

סלמון עם רוטב חמאה דיז'ון, אספרגוס ועשב חמאה מלאך פסטה

סלמון עם רוטב חמאה דיז'ון, אספרגוס ועשב חמאה מלאך פסטה
סלמון עם רוטב חמאה דיז'ון, אספרגוס ועשב חמאה מלאך פסטת שיער דורש כ 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 922 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 44 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, חניתות אספרגוס, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. וזה די טוב. נסו פסטה שיער מלאך עם ברוקולי וחמאת עשב, עוף Saltimbocca עם חמאה חומה אנג'ל שיער פסטה, ו האביב אספרגוס אנג'ל שיער פסטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים חניתות אספרגוס למחבת גדולה, ויוצקים מספיק מים כדי לכסות את החלק התחתון של המחבת על 1/2 אינץ ' עמוק.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מקום מחבת מעל חום בינוני, להביא לרתיחה, ולהפחית את החום בינוני-נמוך. מבשלים עד המים התאדו, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מערבבים חמאה ללא מלח ופקאנים למחבת עם אספרגוס, ולתת ומבשלים עד אספרגוס מתחילים חום פקאן הם ריחני, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הסר מהחום.
5
פילה סלמון העונה עם מלח ופלפל שחור ולהניח בצד במשך כ 5 דקות; לטפוח כל לחות עודפת עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פילה סלמוןפילה סלמון
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני-גבוה, ומטגנים במחבת את פילה הסלמון בשמן החם עד להשחמה ואת פתיתי הבשר בקלות והוא כמעט אטום במרכז, 4 עד 5 דקות לכל צד. לסחוט חצי לימון על פילה הסלמון כפי שהם מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
ממלאים סיר גדול במים מלוחים קלות ומביאים לרתיחה; מערבבים בפסטה שיער המלאך, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה חשופה, ערבוב מדי פעם, עד מבושל דרך אבל עדיין מוצק מעט, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה שיער מלאךפסטה שיער מלאך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
מסננים היטב ולחזור לסיר.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
מערבבים 2 כפות חמאה, פטרוזיליה, בזיליקום לתוך פסטה מבושלת עד מצופה; מפזרים מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
10
כדי להפוך את הרוטב, להמיס 2 כפות יותר של חמאה בסיר קטן על אש נמוכה עד נמס; מערבבים בחרדל דיז ' ון, ולסחוט חצי לימון הנותרים לתוך הרוטב. אפשר להרתיח במשך כ 3 דקות כדי למזג טעמים.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
קליפות מלימוןקליפות מלימון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
כדי לשרת, לחלק פסטה שיער מלאך בין שתי צלחות, העליון כל מנה של פסטה עם חצי אספרגוס פקאן, ולסדר פילה על האספרגוס. רוטב דיז ' ון כפית מעל פילה לשרת.
מרכיבים שתצטרך
פסטה שיער מלאךפסטה שיער מלאך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
שרדונה שמורת סנטה אמה
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.