קושימומחה
מוכן ב13 שעות
מנות14
ציון בריאות12
מגזין

חזיר מעושן וכתום.

חזיר מעושן וכתום.
חזיר מעושן וכתום עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 14 מנות. עם 272 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 13 שעות. אם יש לכם בצל ירוק, חמאה, כתף חזיר עצמותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. מתכונים דומים: תפוז בישול איטי-Bbq משך כריכי חזיר, בירה לבישול איטי משך חזיר & BBQ משך כריכי חזיר, ו קל משך בשר חזיר פילה-צ'ילי מתוק משך חזיר.

הוראות

1
הלילה לפני שאתה מתכנן ברביקיו, לחתוך כתף חזיר לאורכו לשני חלקים שווים (כדי להאיץ את הבישול), הסרת עודף שומן לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
2
שלב תיבול-להדביק מרכיבים בקערה קטנה. עיסוי חזיר היטב עם להדביק, ולאחר מכן להעביר שקית פלסטיק resealable גדול להכניס למקרר לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
כ 45 דקות לפני שאתה מוכן להתחיל ברביקיו, להסיר חזיר מהמקרר ולתת לשבת בטמפרטורת החדר (זה יהיה להאיץ את הבישול).
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
4
שלב מרכיבים סמרטוט רוטב עם 1 כוס מים בסיר להתחמם על אש נמוכה. מניחים בצד 3/4 כוס רוטב לטפטף על בשר רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
שים שבבי עץ בקערה, לכסות במים, ולספוג לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
הכן גריל לברביקיו (ראה "הגדר את הגריל שלך: ברביקיו," להלן). כשהטמפרטורה מגיעה ל-300, הניחו בשר על אסלת בישול מנוקה ומשומנת ישירות מעל מחבת טפטוף וכסו את הגריל במכסה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
נסה לשמור על טמפרטורה בין 250 ל -300 במהלך הבישול (ראה " כיצד לשלוט שלך
3
Heat, " להלן).
4
לאחר 1 שעה, להסיר את המכסה, באמצעות מברשת heatproof, בשר baste בכל רחבי עם רוטב סחבה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
הוסף 10 עד 15 בריחים לאש (או יותר אם גחלים נשרפו באופן משמעותי) ולפזר עוד 1/3 כוס סחוט שבבי עץ ספוג על פני גחלים. בדוק את רמת המים במחבת טפטוף; להוסיף יותר מים לפי הצורך. לכסות ולהמשיך לעשן בשר, שמירה על טמפרטורת הגריל.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
חזור על התהליך (mopping בשר, הוספת 10 עד 15 בריחים ו 1/3 כוס צ ' יפס, בדיקת מפלס המים) כל שעה, מפנה מדי פעם, עד הטמפרטורה הפנימית של כל חתיכת בשר מגיע 190 וגזרי בשר בקלות, 1 1/2 שעות לכל פאונד (3 עד 5 שעות בסך הכל). אם מדחום קורא 190 אבל בשר הוא לא מכרז, לבשל 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
הרם בשר מן הגריל לעטוף בשכבה כפולה של רדיד כבד חובה, איטום בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
בואו קיטור בשר בטמפרטורת החדר במשך כ 30 דקות, ואז לפתוח, שמירה על כל מיצים שהצטברו בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
כאשר הבשר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לפרק אותו לחתיכות גדולות. להיפטר מעודף שומן. לגרוס בשר עם האצבעות שלך או זוג מזלגות. לזרוק בשר מגורר עם בצל ירוק כוסברה וטפטוף עם מיצים שמורים ורוטב סחבה שמורות לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
10
מגישים חזיר עם צ ' יפוטלה סלט כרוב ובחירת התבלינים שלך.
מרכיבים שתצטרך
שמן פלפלשמן פלפל
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
1
לאחר חימום מראש גריל (ראה" הגדר את הגריל שלך: ברביקיו, " להלן), לשים בשר על אסלת בישול ניקה משומן ישירות מעל מחבת טפטוף. בצע את ההוראות לעיל על ברביקיו על פחם, החל שלב 3 (להתעלם הוראות על הוספת פחם יותר וצ ' יפס, אבל להוסיף מים לפי הצורך ו טפיחה ולהפוך בשר בכל שעה). התאם את החום לפי הצורך כדי לשמור על טמפרטורה שווה בתוך הגריל, רצוי 250, אבל אתה יכול ללכת גבוה כמו 30
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הגדר את הגריל שלך: ברביקיו
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
על פחם: אור 75 עד 85 בריחים במתנע ארובה. למלא מחבת טפטוף (בערך 8 על ידי 6 ב.) עד שוליים עם מים ולהגדיר במרכז באח דלק. כאשר גחלים מצופים באפר, השתמש מלקחיים כדי לארגן טבעת סביב מחבת טפטוף. הגדר באח בישול במקום. מכסה גריל ולהשתמש מדחום עמיד בחום ארוך גבעול לקחת את הטמפרטורה הפנימית דרך פתח המכסה. סגור פתחי גריל לפי הצורך כדי להביא את הטמפרטורה עד 300 (לא לסגור פתחי אוורור כל הדרך; האש תצא). פיזור 2/3 כוס סחוט שבבי עץ ספוג על גחלים רק לפני הוספת בשר.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
על גז: אם יש לך שלושה מבערים או יותר, לשים מחבת טפטוף במרכז תחת באח בישול, להגדיר באח מעליו, ולהפוך את המבערים החיצוניים לגובה. אם יש לך שני מבערים, לשים מחבת טפטוף לצד אחד ולהפוך מבער הפוך בינוני גבוה. שים 2 כוסות ספוג שבבי עץ בתיבה מעשן של גריל או שבבי לעטוף רופף בנייר כסף, פירס בתריסר כתמים, ולשים ישירות על אחד המבערים החמים. לאחר כ 20 דקות של חימום מראש, להפחית את החום לפי הצורך להביא טמפרטורת גריל ל 30
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
כיצד לשלוט שלך
1
על גז: היופי של גריל גז הוא קלות שימוש:" אתה יכול להפעיל אותו יותר כמו כיריים, להנמיך אותו כדי להפחית את החום לפי הצורך, "שריל ג' יימסון אומר.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
על פחם: לאחר briquets בוערים, אתה יכול לפתוח את פתחי האוורור של הגריל כדי להעלות את החום, או לסגור אותם כדי להוריד אותו (אוויר מזין את האש). אם אתם צולים על אש דו-מפלסית, אתם יכולים להזיז את האוכל מאזורים חמים יותר לאזורים קרירים יותר לפי הצורך. למעשה, זה לעתים קרובות רעיון טוב לשמור פינה קטנה של באח הדלק שלך ללא גחלים, גם כאשר צלייה ישירה. תמיד אחד סטייק או המבורגר או נקניק יבשל מהר יותר מהאחרים, ואתה רוצה אזור התחממות קטן כדי לגנוז אותו בזמן שאתה מסיים את שאר המנה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים

מרכיבים

3(חוֹרֶף)הדבק achiote (ראה הערות)הדבק achiote (ראה הערות)2(חוֹרֶף)תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה11 קילו קישואים,קאייןקאיין14ריבס, קצוץ טרי או קפואסלט כרוב, לחמניות, מיונז, פרסקו קווסו מתפורר( ראה הערות), אבוקדו פרוס, פלחי ליים, ו / או רוטב חםסלט כרוב, לחמניות, מיונז, פרסקו קווסו מתפורר( ראה הערות), אבוקדו פרוס, פלחי ליים, ו / או רוטב חם1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסברה טרייה קצוצהכוסברה טרייה קצוצה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל ירוק פרוס דקבצל ירוק פרוס דק2(חוֹרֶף)פלפל שחור טחון גספלפל שחור טחון גס14ריבס, קצוץ טרי או קפואכתוםכתום85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מיץ תפוזים קפוא להתרכז, מופשרמיץ תפוזים קפוא להתרכז, מופשר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אורגנו מיובש מתפורראורגנו מיובש מתפורר4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'יפס עץ דובדבן או היקוריצ'יפס עץ דובדבן או היקורי2קילוגרםכתף חזיר מכופתרת או תחתכתף חזיר מכופתרת או תחת11 קילו קישואים,מלח גס כשר או יםמלח גס כשר או ים2(חוֹרֶף)מלח גס כשר או יםמלח גס כשר או ים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ סיידר או חומץ מזוקק לבןחומץ סיידר או חומץ מזוקק לבן