חזיר מק וגבינה
חזיר מק וגבינה היא מנה עיקרית אמריקאית. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 445 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. 219 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם שמנת, בצל ירוק, חזיר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 55%. מתכונים דומים: מק וגבינה עם חזיר, תבשיל מק וגבינה עם חזיר, ו חזיר וגבינה-עקיצות מק וגבינה.
הוראות
מכינים מקרוני וגבינה לפי הוראות החבילה. בינתיים, בקערה קטנה, שלבו את פירורי הלחם, גבינת הפרמזן, הפטרוזיליה והחמאה; מניחים בצד.
בקערה גדולה שלבו את המקרוני והגבינה, חזיר, גבינת קוטג', שמנת חמוצה, בצל ירוק, פימינטוס אם רוצים, מלח וחרדל.
יוצקים לקילו 1-1/2 משומן. תבנית אפייה.
מפזרים תערובת פירורי לחם.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד לחימום.
יין מומלץ: Lambrusco, ריזלינג, Chenin Blanc
למברוסקו, ריזלינג ושנין בלאן הם הבחירות המובילות שלי למקרוני וגבינה. עם מק וגבינה עשירים וגבינים תרצו לנקות את החיך במשהו פריך וחומצי. אנו ממליצים על שנין בלאן, ריזלינג או למברוסקו יבש אם יש לך מצב רוח לאדום. האוטלו למברוסקו עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![אוטלו לאמברוסקו]()
אוטלו לאמברוסקו
יין אדום נוצץ ומרענן זה שר סיפור של תות שדה בשל, פטל, שזיף כהה ותווים סגולים ולובש גוון סגול נאה. בינוני-יבש ומלא גוף בחיך עם מרקם חלק וקטיפתי; בשילוב קלאסי עם מנות הגבינה והפרושוטו המפורסמות של איטליה, הוא מושלם כאפריטיף ומשותף לחברה טובה.