קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

חזיר מק וגבינה

חזיר מק וגבינה
חזיר מק וגבינה היא מנה עיקרית אמריקאית. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 445 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. 219 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם שמנת, בצל ירוק, חזיר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 55%. מתכונים דומים: מק וגבינה עם חזיר, תבשיל מק וגבינה עם חזיר, ו חזיר וגבינה-עקיצות מק וגבינה.

הוראות

1
מכינים מקרוני וגבינה לפי הוראות החבילה. בינתיים, בקערה קטנה, שלבו את פירורי הלחם, גבינת הפרמזן, הפטרוזיליה והחמאה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני וגבינהמקרוני וגבינה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בקערה גדולה שלבו את המקרוני והגבינה, חזיר, גבינת קוטג', שמנת חמוצה, בצל ירוק, פימינטוס אם רוצים, מלח וחרדל.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני וגבינהמקרוני וגבינה
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
פימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלויפימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלוי
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים לקילו 1-1/2 משומן. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
מפזרים תערובת פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
5
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד לחימום.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: Lambrusco, ריזלינג, Chenin Blanc

למברוסקו, ריזלינג ושנין בלאן הם הבחירות המובילות שלי למקרוני וגבינה. עם מק וגבינה עשירים וגבינים תרצו לנקות את החיך במשהו פריך וחומצי. אנו ממליצים על שנין בלאן, ריזלינג או למברוסקו יבש אם יש לך מצב רוח לאדום. האוטלו למברוסקו עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אוטלו לאמברוסקו
אוטלו לאמברוסקו
יין אדום נוצץ ומרענן זה שר סיפור של תות שדה בשל, פטל, שזיף כהה ותווים סגולים ולובש גוון סגול נאה. בינוני-יבש ומלא גוף בחיך עם מרקם חלק וקטיפתי; בשילוב קלאסי עם מנות הגבינה והפרושוטו המפורסמות של איטליה, הוא מושלם כאפריטיף ומשותף לחברה טובה.