המתכון מקסיקני חזיר & שעועית פינטו יכול לספק את הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 55 דקות. מתכון זה מכין 16 מנות עם 333 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צאו לחנות ואספו עגבניות משומרות, טורטיות קמח, אורגנו ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה עובד היטב כמו הר ד ' אובר במחיר סביר. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 87%. ציון זה הוא עצום. נסו שעועית פינטו מקסיקנית, שעועית פינטו מקסיקנית מאפס (סיר 1), ו שעועית פינטו עם תבלינים בסגנון מקסיקני עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בסיר, שלבו את שמונת המרכיבים הראשונים; מכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, מכוסים, 3 עד 4 שעות או עד שהבשר והשעועית רכים.
פינו נואר, ריזלינג ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. לואי ג ' אדו פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
לואי ג ' אדו פינו נואר
פינו נואר ג 'אדו הוא יין זני טהור המופק מחובות פינו נואר ויינות שנבחרו מאתרי כרמים ברמת הכפר ברחבי העיר סי סייטה ד' אור ו סי סווטה צ ' אלונז. כמו בכמה מהיינות הקטנים יותר שלהם, מייסון לואי ג ' אדוט נוהג ב "ר רזפליס" כדי לשפר את איכות היין על ידי סיווג כמה יינות בעלי כינוי גבוה יותר שישולבו בתערובת. המגרשים הסופיים נבחרים בקפידה, ובהתאם לבציר, מיושנים במשך מספר חודשים בחביות עץ אלון כדי לעורר את טעמי פירות היער האדומים הנקיים והבשלים ואת הארציות של הענב המתרכך במגע עדין של עץ. משקף את סגנון הג 'דוט, פינו נואר ג' דוט הוא הרמוני ומאוזן, עם פירותיות שמנמנה ומרקם משיי המקוזז על ידי טאנינים עגולים ועדינים ביין בעל גוף בינוני ומבנה אלגנטי. את זר הזנים האופייני והריחני מאוד משלים גימור טעים ומתמשך.