חזיר מרסלה
אם יש לך צלעות חזיר, אורגנו, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: חזיר מרסלה, חזיר מרסלה, ו חזיר Marsala.
הוראות
מערבבים קמח, מלח, מלח שום, אבקת שום, אורגנו יחד בקערה בינונית.
להוסיף צלעות חזיר, ולזרוק עד מצופה היטב.
מחממים חמאה ושמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מניחים חזיר במחבת בשכבה אחת, ומבשלים, הופכים מדי פעם, עד שחומים משני הצדדים.
מוסיפים פטריות ושום טחון; מבשלים ומערבבים בקצרה.
מערבבים ביין, מגרדים את המחבת כדי לשחרר כל פיסות חומות. מכסים ומבשלים מעל חום בינוני עד חזיר הוא רך ורוטב הוא מעובה, על 15 דקות. אם הרוטב עבה מדי, להתאים על ידי ערבוב כמות קטנה של יין.