הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 88% המנה הזו יוצאת מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : חפרפרת חזיר מקסיקני מהיר, בשר חזיר פריך Carnitas (חזיר מבושל איטי מקסיקני), ו בשר חזיר פריך Carnitas (חזיר מבושל איטי מקסיקני).
הוראות
1
מחממים את השמן בתבשיל. חום את החזיר במשך כ 10 דקות עד הזהב בכל רחבי, מערבבים את העגבניות טהורות ומבשלים 1 דקות.
יוצקים על ציר העוף, ולאחר מכן מוסיפים את הרצועות של גרידת תפוזים ומיץ, קינמון ותימין. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ואז לכסות ומבשלים במשך 1 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
גרידה כתומה
תפוח נוסף אופציונלי
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
2 כוסות שיני שום
3
בינתיים, תכין את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
מחממים מחבת ללא מקל ומטגנים יבש את הבצלים ואת שיני השום השלמות במשך כ 5 דקות, הופכים לעתים קרובות עד מתרכך קל חרוך בכל רחבי. עצה לתוך בלנדר.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מוסיפים את העגבניות למחבת. מבשלים 3 דקות עד שמתחיל שלפוחית ו char, ואז עצה לתוך הבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הוסף 1 כף שמן למחבת. מטגנים 1 של טורטיות במשך 1 דקות בכל צד עד הזהב. קרע לחתיכות וקצה לבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הוספת שמן יותר אם אתה צריך, מטגנים את השקדים במשך 3 דקות עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
( 23)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
הוסף לבלנדר. לבסוף להוסיף את הצימוקים, כוסברה וכמון למחבת ומבשלים 1-2 דקות עד הצימוקים הם שמנמנים.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
¼ כפית אורגנו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים את אלה לבלנדר יחד עם רסק צ ' יפוטלה ושוקולד קצוץ דק. מתערבבים יחד עד ליצירת משחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
משחת צ ' יפוטלה
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
באמצעות כף מחוררת, להסיר את הבשר מן המחבת אל הלוח, להשאיר להתקרר קצת, ולאחר מכן להשתמש במזלגות או האצבעות שלך לקרוע לגזרים.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
הסר את הקינמון, גרידה כתומה וזרעי קורנית מהמחבת ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)
גרידה כתומה
תפוח נוסף אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
יוצקים קצת של נוזל הבישול לתוך הבלנדר, ואז בזהירות לגרגר יחד עם רוטב השומה. רוטב עצה לתוך המחבת עם שאר מיצי בישול בשר חזיר. מבשלים על הכיריים במשך 10-15 דקות, ואז להחזיר את החזיר המגורר למחבת ומבשלים 20 דקות יותר. מתבלים לפי הטעם. יכול להיות מורכב עד לנקודה זו עד 2 ימים מראש ומאוחסן במקרר או קפוא עד 3 חודשים.
רק לפני ההגשה, מיקרוגל טורטיות במשך 1 דקות כדי לחמם אותם. לזרוק יחד את כל מרכיבי סלסה ומתבלים היטב. תסדר את הכל על השולחן. כדי לשרת, כפית חלק השומה חזיר על טורטייה, העליון עם קצת סלסה, ואז להתגלגל ולאכול.
חזיר משך עובד ממש טוב עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Yacochuya סן פדרו דה Yacochuya Malbec עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.