קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות52
מגזין

חזיר מתובל Tenderloin עם ויניגרט אגוזי לוז

חזיר מתובל Tenderloin עם ויניגרט אגוזי לוז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר חזיר מתובל Tenderloin עם Vinaigrette אגוזי לוז. מנה אחת מכילה 617 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . אם יש לך בשר חזיר, סומאק הקרקע, כוסברה הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זרעי הגפן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תות קרמבל כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: בשר חזיר פילה עם קרום אגוזי לוז ויין אדום-רוטב שאלוט, בשר חזיר מתובל פילה, ו בשר חזיר מתובל פילה.

הוראות

1
בשנת שקית פלסטיק 2 ליטר resealable, לשלב את קליפת התפוז, פפריקה מעושנת, כוסברה וסומק.
מרכיבים שתצטרך
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
גרידה כתומהגרידה כתומה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
סומאקסומאק
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2
מוסיף את החזיר, לאטום את התיק ולהפוך למעייל אותו ביסודיות עם התבלינים. מקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
3
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
על תבנית אפייה גדולה, לזרוק את תפוחי האדמה המתוקים עם 2 כפות של שמן זית והרוזמרין; מתבלים במלח ופלפל. צולים את תפוחי האדמה, פונים פעם אחת, עד רך משחימים קלות, 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צווארי עוףצווארי עוף
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
טפטוף עם חמאה מומסת; לשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
6
בינתיים, במחבת ovenproof גדול, חום 2 כפות של שמן זית. לגרד את רוב התבלינים לשפשף את החזיר ואת העונה בשר עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיף את החזיר למחבת לצרוב על חום גבוה בינוני, מפנה, עד השחיתו קלות בכל רחבי, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מעבירים את המחבת לתנור וצולים במשך כ -20 דקות, עד שמדחום הנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר רושם 13
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
להעביר את tenderloins ללוח חיתוך ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
מורחים את אגוזי לוז בצלחת עוגה וטוסט עד ריחני, על 12 דקות. לשפשף את אגוזי לוז יחד במגבת מטבח נקייה כדי להסיר את העורות. קוצצים דק.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
11
בקערה קטנה, מערבבים את החומץ עם הדבש והחרדל.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
12
לטאטא את אגוזי לוז ושמני גפן, מערבבים באגוזי הלוז ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אגוזי לוזאגוזי לוז
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
13
חותכים את החזיר על ההטיה. מסדרים את הפרוסות על מגש יחד עם תפוחי אדמה מתוקים וספריגים רוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
צווארי עוףצווארי עוף
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
14
טפטוף עם ויניגרט לשרת.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט

מרכיבים

2(יכול להיות או להרחיק)חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)כוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קרקע סומאק (ראה הערה)קרקע סומאק (ראה הערה)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן אגוזיםשמן אגוזים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאגוזי לוז גלםאגוזי לוז גלם1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קליפה כתומה קצוצה דקקליפה כתומה קצוצה דק1קילוגרםבשר חזיר פילהבשר חזיר פילה4גבעולי רוזמריןגבעולי רוזמרין8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי3(חוֹרֶף)חומץ שריחומץ שרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1קילוגרםבטטות, לא מעוגלות, מרובעות לאורכןבטטות, לא מעוגלות, מרובעות לאורכן2(חוֹרֶף)חמאה לא מלוחה, נמסהחמאה לא מלוחה, נמסה

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם הבחירה הראשונה שלי לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Malbec Septima עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Septima Malbec
Septima Malbec
אדום סגול בהיר ועוצמתי. אלגנטי ומורכב עם הערות שלרבלברי וריבת שזיפים. העץ הוא עדין מאוד משתלב בצורה חלקה עם טעם פירותי. היין טרי בשל חומצותו הטבעית, ופירותי עם טאנינים מתוקים ומעוגלים.מאוזן ואינטנסיבי עם אופי varietal ברור.