קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות16
מגזין

חזיר מתובל ארומטי

חזיר מתובל ארומטי
חזיר מתובל ארומטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 238 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כ, יין, זרעי שומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הכוכב אניס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיני סטאר-עוגיות אניס כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-50 דקות. וזה טוב. נסו הודו מתובל מרוקאי עם Pan תפוז ארומטי Jus, תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה, וארוחת בוקר עם נקניק וגבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את השש בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
GammonGammon
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיף את כל החומרים עבור החזיר למחבת, הוספת מים נוספים אם החזיר אינו מכוסה. מביאים לרתיחה, לפני הפחתת החום לרתיחה חלקית ומכסים את המחבת. מבשלים כ 2 1/2 עד 3 שעות, כ 1 שעה קילו זמן רותח, בתוספת 15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
כאשר אתה מוכן לזגג את החזיר, מחממים תנור ל 440 מעלות F (230 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר את החזיר מן הנוזל ולהושיב את החזיר על הלוח. הסר את הקליפה, וקצת משכבת השומן אם היא עבה מאוד, וחתך תבנית יהלום לשומן הנותר עם סכין חדה בקווים של כ 3/4 אינץ ' זה מזה. הרבעה כל יהלום עם ציפורן.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
שים את הג ' לי, קינמון, פפריקה וחומץ יין אדום לסיר ולהקציף יחד על חום גבוה מביא אותו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
בואו הבועה פאן משם, כך זיגוג מפחית עקביות כמו סירופ.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מניחים שכבת נייר כסף על מגש קלייה גדול מספיק כדי להחזיק את החזיר.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
מניחים את החזיר על הנייר.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
יוצקים את הזיגוג על ירך החזיר משובצת ולאחר מכן להעביר אותו לתנור. מבשלים כ 15 דקות, או עד השומן מזוגג הוא burnished. אפשר לבשר לנוח במקום חם לפחות 15 דקות לפני גילוף זה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן