חזיר סויה טחון עם אטריות אורז
חזיר סויה טחון עם אטריות אורז יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 31 גר' של חלבון, 41 גרם של שומן, וסך הכל 753 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. אם יש לכם יין אורז shaohsing, כוסברה, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. וזה טוב. זג'יאנג מיאן-בשר חזיר טחון אטריות, ארוחת ערב: חזיר טחון עם אטריות סובה, ו חזיר טאיוואני טחון על אורז (lu rou fan) דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מביאים מחבת מים לרתיחה ומוסיפים את האטריות. מבשלים 4 דקות, ואז לנקז היטב ולהניח בצד.
מחממים ווק על חום גבוה ומוסיפים שמן אגוזים. כאשר הוא מתחיל לעשן, מוסיפים את השום, זנגביל, פטריות קצוצות דק ושרימפס. מערבבים היטב במשך כמה שניות, מוסיפים את הבשר ומערבבים. כאשר הבשר מתחיל להפוך חום, מוסיפים את יין האורז ומערבבים היטב. מתבלים ברוטב סויה כהה ובהיר, יוצקים את המניה ומביאים לבועה.
לאחר 1 דקות, מתבלים את החזיר עם שמן שומשום קלוי, מפזרים על בצל האביב וכוסברה, ואז מערבבים פנימה.
מוסיפים את אטריות האורז ומערבבים היטב.
מגישים בקערות ולאכול מיד, מתובל עם קצת יותר רוטב סויה, אם אתה רוצה.