חזיר סלט אגרול
חזיר סלט אגרול עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 363 קלוריות. אם יש לכם תיבול עיסוי התחת של פאולה, בתוספת 2 כפות רוטב ברביקיו, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-35 דקות. מתכונים דומים: אסייתי סלאב ספרינג רולס, לחמניות קיץ אסייתיות מתובלות, ו לחמניות טריות עם שרימפס ודבש סלט ליים.
הוראות
* עיסוי התחת הוא תערובת של פפריקה, שום ואבקת בצל
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
קו מחבת צלייה עם רדיד אלומיניום כבד חובה.
צלי במקום במחבת. לשפשף תערובת תיבול על צלי. מכסים בחוזקה בנייר אלומיניום כבד ואופים במשך 3 שעות, או עד למכרז.
תן לצלי להתקרר לגעת ולגרוס את הבשר במזלג. בקערה גדולה, לשלב 2 1/2 כוסות של חזיר מגורר (להזמין כל שאריות בשר לשימוש אחר), תערובת סלט, סלרי, חמוצים להתענג. בקערה קטנה, לשלב רוטב ברביקיו ותיבול הבית.
יוצקים על תערובת חזיר, משליכים בעדינות למעיל.
מניחים עטיפת אגרול 1 על משטח שטוח נקי עם פינה אחת מצביעה לעברך. באמצעות מברשת מאפה, מברשת קלות מברשת פינות עם מים. כפית 1/3 כוס מילוי חזיר במרכז כל עטיפת אגרול. מקפלים בפינה התחתונה של עטיפה מעל מילוי. מקפלים פינות שמאל וימין מעל מילוי. רול בחוזקה מלא קצה לכיוון הפינה שנותרה, לחיצה בעדינות כדי לאטום. התוצאה הסופית צריכה להיראות כמו מעטפה.
בסיר עמוק או תנור הולנדי גדול, לשפוך שמן לעומק של 2 אינץ'.
מחממים את השמן ל 350 מעלות F.
מטגנים אגרולים, בקבוצות במשך כ 2 דקות או עד חום זהוב.
* עיסוי התחת הוא תערובת של פפריקה, שום ואבקת בצל
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
קו מחבת צלייה עם רדיד אלומיניום כבד חובה.
צלי במקום במחבת. לשפשף תערובת תיבול על צלי. מכסים בחוזקה בנייר אלומיניום כבד ואופים במשך 3 שעות, או עד למכרז.
תן לצלי להתקרר לגעת ולגרוס את הבשר במזלג. בקערה גדולה, לשלב 2 1/2 כוסות של חזיר מגורר (להזמין כל שאריות בשר לשימוש אחר), תערובת סלט, סלרי, חמוצים להתענג. בקערה קטנה, לשלב רוטב ברביקיו ותיבול הבית.
יוצקים על תערובת חזיר, משליכים בעדינות למעיל.
מניחים עטיפת אגרול 1 על משטח שטוח נקי עם פינה אחת מצביעה לעברך. באמצעות מברשת מאפה, מברשת קלות מברשת פינות עם מים. כפית 1/3 כוס מילוי חזיר במרכז כל עטיפת אגרול. מקפלים בפינה התחתונה של עטיפה מעל מילוי. מקפלים פינות שמאל וימין מעל מילוי. רול בחוזקה מלא קצה לכיוון הפינה שנותרה, לחיצה בעדינות כדי לאטום. התוצאה הסופית צריכה להיראות כמו מעטפה.
בסיר עמוק או תנור הולנדי גדול, לשפוך שמן לעומק של 2 אינץ'.
מחממים את השמן ל 350 מעלות F.
מטגנים אגרולים, בקבוצות במשך כ 2 דקות או עד חום זהוב.
מערבבים מרכיבים יחד ולאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.
מערבבים מרכיבים יחד ולאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות הקלטות שדה Chenin Blanc. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![הקלטות שדה Chenin Blanc]()
הקלטות שדה Chenin Blanc
טעמים של צדפות, תפוחים סבתא סמית, קמומיל ונרקיס.