חזיר ספרדי עם תפוח-סלסה הדר
חזיר ספרדי עם תפוח-סלסה הדר יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 229 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם פימנטון, פלפל, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. נסו בשר חזיר Tenderloin עם Xec (מאיה הדרים סלסה), קציצות חזיר פריך עם סלסה הדר ורדה, ו דבש ליים בשר חזיר Tenderloin עם סלסה הדר (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים. מערבבים 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור.
מברשת 1 כף שמן זית על חזיר, ומפזרים באופן שווה עם תערובת אבקת צ ' ילי.
בואו לעמוד 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
שלב הנותרים 1 כף שמן זית, נשאר 1/4 כפית מלח, נשאר 1/4 כפית פלפל שחור, תפוח, ואת הבא 6 מרכיבים (דרך jalapeo) בקערה בינונית; לזרוק.
מניחים חזיר על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 6 דקות בכל צד או עד רשם מדחום 14
הסר חזיר מן הגריל; תן לעמוד 5 דקות. פרוסת חזיר לרוחב; לשרת עם סלסה.
יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache
ספרדית עובדת ממש טוב עם Tempranillo, Albarino, ו Grenache. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. Matchbook Tempranillo עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
Matchbook Tempranillo
Matchbook Tempranillo 2013 נפרש עם מאפייני העולם הישן משני שיבוטים ספרדיים בולטים. הגפנים Ribera del Duero ו Tinta de Toro גדל באחוזה שלנו לתרום את הטעמים הזנים המוכרים, בעוד Rioja מסורתי מיזוג ענבים Graciano מוסיף טאנין ומבנה. ארומטיים מובהקים של פטל בשלים שזיף עשיר להוביל טעמים מפתים של כדור הארץ, הל חריף ופירות כהים. חלק ורך על החיך, אדום מפתה זה יש גימור בהיר המבקש לגימה נוספת של יין זה מובנה דק. זוג זה Dunnigan הילס Tempranillo עם צלחת פאייה מסורתית חדורים זעפרן, מולים, שרימפס ו chorizo.