חזיר, סקווש ותפוח ארוחת ערב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר, סקווש וארוחת ערב תפוח. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 354 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו את סקווש בלוט, תפוח בישול, קינמון טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב קרקרים מלוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קרמל קראק כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו חזיר ודלעת ארוחת ערב, ארוחת ערב: קישואים קארי ומרק תפוחים, ו חזיר צלוי " וארוחת תפוח במחבת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 ° F. בקערה קטנה, מערבבים סוכר חום, מרגרינה וקינמון עד מתפורר; להפריש. חותך סקווש לטבעות 1/2 אינץ'.
חותכים טבעות לשניים; להסיר זרעים.
בצלחת רדודה, מערבבים יחד תערובת ® Bisquick, מלח מתובל, פלפל ופירורי קרקר. בצלחת רדודה נוספת, מערבבים ביצה ומים. לטבול חזיר לתוך תערובת ביצה, ואז מעיל עם תערובת ביסקוויק.
תרסיס מחבת nonstick 12 אינץ ' עם ספריי בישול; חום מעל חום בינוני גבוה. מבשלים חזיר במחבת 6 עד 8 דקות, הופך פעם אחת, עד ציפוי חום.
מניחים חזיר בתבנית אפיית זכוכית ungreased 13x9-inch (3-quart). מסדרים סקווש ותפוחים סביב חזיר.
אופים חשוף 40 עד 45 דקות או עד סקווש הוא רך חזיר הוא כבר לא ורוד במרכז.