חזיר עם אפרסקים מוקפץ עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 403 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. אם יש לך מיץ לימון, גזר, אפרסקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. . מתכונים דומים: סטייק שומשום מערבבים ומטגנים, בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, ו בקר וברוקולי מוקפץ.
הוראות
1
בקערת זכוכית או תבשיל קדרה, לשלב את מיץ לימון, רוטב סויה, זנגביל טחון, ואבקת שום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
אבקת ג ' ינג ' ר
1 שאלוט, מגורר או טחון
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מניחים את החזיר לתוך המנה, מכסים ומקררים במשך כמה שעות או לילה.
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
מוסיפים את החזיר, המרינדה והבצל, ומבשלים ערבוב כל הזמן עד הבשר מבושל דרך. לזרוק את הגזר וברוקולי, ומבשלים כמה דקות, ואז מוסיפים את האפרסקים עם המיץ, ומביאים את התערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
תלת עצות, גזוז
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט