חזיר עם מרמלטה בצל מתוק
גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, שום, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : חזיר עם מרמלטה בצל מתוק, בצל מתוק & צלעות חזיר דובדבן, ו חזיר עם רוטב בצל חמוץ מתוק.
הוראות
עבור מרמלטה בצל, מניחים סיר גדול, כבד מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את שמן הזית והבצל. מערבבים לשלב ומבשלים עד שמתחילים לרחוש, על 2 דקות.
הוסף את שאר החומרים. להפחית את החום לנמוך. מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 2 שעות, תוך ערבוב כל 30 דקות כדי לגרד את כל חתיכות חומות. הבצל צריך להיות רך, עקביות כמו ריבה וצבע מהגוני עמוק.
בינתיים, עבור צלעות חזיר, לשלב רוזמרין, טימין, שום, מלח, ופלפל בקערה קטנה. באמצעות האצבעות שלך, לעבוד את כל החומרים יחד עד בשילוב טוב. לשפשף את תערובת עשבי תיבול על צלעות החזיר. מכסים בניילון נצמד ושמורה במקרר.
כ -20 דקות לפני הבצל הם סיימו, להסיר את צלעות החזיר מהמקרר.
מניחים מחבת גריל על חום בינוני גבוה או מחממים מראש גז או גריל פחם. גריל צלעות חזיר בינוני, כ 7 דקות בצד בהתאם עובי. כדי לשרת, כפית מרמלטה בצל על צלעות החזיר.