חזיר פורסלין ברוטב חריף ירוק
המתכון חזיר פורסלין בסלסה ירוקה פיקנטי יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 1 שעה ו -45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 427 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. אם יש לכם חזיר אפוי אוסקר מאייר, 1/3 כוס רוטב איטלקי פיקנטי קראפט, טיפים צלעות חזירוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו בשר חזיר צלוי עם תפוח פיקנטי-סלסה צ'ילה ירוקה, עגבניות ירוקות מטוגנות עם פורסלין, ו פורסלין דובדבן בננה מפלצת ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל צלעות במחצית ההלבשה במחבת עמוקה גדולה או תנור הולנדי על חום בינוני-גבוה 4 דקות. בכל צד או עד השחמה משני הצדדים.
הסר צלעות מחבת; לכסות כדי להתחמם.
שלב ההלבשה הנותרים חזיר cubed במחבת; לבשל ומערבבים 4 דקות. או עד חזיר משחימים באופן שווה משני הצדדים.
הסר חזיר ממחבת; לכסות כדי להתחמם. מערבבים בצל; לבשל ומערבבים 5 דקות.
מוסיפים צלעות, ירך חזיר, סלסה ומים; כיסוי. מבשלים על בינוני-נמוך 1 שעה.
להוסיף פורסלין חזיר; לבשל, מכוסה, 15 דקות. או עד בשר צלע הוא רך.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Alexana Revana הכרם פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.