חזיר פריך מוקפץ עם בייבי בוק צ'וי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל חזיר פריך מוקפץ עם בייבי בוק צ'וי. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה 258 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. גשו לסופר וקנו זנגביל, פלפל, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו בוק צ'וי, שיטאקי, ואטריות שום, בייבי בוק צ'וי מערבבים ומטגנים, ו בייבי בוק צ'וי מערבבים ומטגנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים ווק גדול מעל חום גבוה עד חם מאוד. לזרוק חזיר עם שמן שומשום, מלח ופלפל.
מוסיפים חזיר למחבת; בואו לעמוד 2 דקות, בלי לערבב, כך חזיר מקבל פריך משחימים. חזיר מוקפץ במשך 2 דקות או עד שחום היטב מכל הצדדים.
בואו לעמוד 1 דקה בלי לערבב. חזיר כפית לתוך קערה; להפריש.
מחממים מחבת על חום גבוה עד חם מאוד.
מוסיפים שמן קנולה; מערבולת למעיל.
להוסיף בוק צ ' וי; מוקפץ 2 דקות.
מוסיפים שעועית ירוקה, זנגביל, שום ופלפל; מוקפץ 3 דקות או עד למכרז פריך.
מערבבים חומץ, רוטב סויה, וסוכר חום, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
הסר מחבת מחום; מערבבים בתערובת חומץ, משליכים למעיל. מערבבים בשר חזיר.