קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות20
מגזין

חזיר צ'ילה ירוק של ביאנקה

חזיר צ'ילה ירוק של ביאנקה
אם יש לך מלח, כוסברה, אורגנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו ירוק צ'ילה עם חזיר, חזיר צ'ילי ירוק, ו ירוק צ'ילה חזיר Posole (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים חזיר לחתיכות קטנות, הסרת שומן ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
2
להעביר חזיר למחבת גדולה או תנור הולנדי, ומבשלים ומערבבים עד חום.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
מחבתמחבת
3
מערבבים בצל, פלפלים, פלפלים צ ' ילה, וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
פלפלפלפל
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
בצלבצל
4
מוסיפים מים ושרי, ומתבלים עם אורגנו ומלח. כיסוי, ומבשלים כ 2 1/2 שעות, או עד חזיר הוא מכרז. לטעום ולהתאים תבלינים במידת צורך.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
אורגנואורגנו
שרי.שרי.
מיםמים
חזירחזיר
מלחמלח

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירה הכי טובה שלי לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Cava Mestres Reserva Brut 1312. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
קאווה מסטרס רזרבה ברוט 1312
קאווה מסטרס רזרבה ברוט 1312
קש חיוור צהוב בצבע עם גוונים ירוקים גלויים בועות בסדר, אלגנטי. השתקפות ברורה של הבציר: עדינות עדינה עם ניחוחות אינטנסיביים של פירות לבנים, פרחים ועשבי תיבול טריים לחתוך. על החיך הוא טרי, חושף איזון גדול של מתיקות וחומציות. נעים וקל לשתות.