קושימומחה
מוכן ב15 שעות, 40 דק.
מנות3
ציון בריאות60
מגזין

חזיר צלוי

חזיר צלוי
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? חזיר צלוי יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת מכילה 1454 קלוריות, 210 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. 214 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, שום, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי בתנור פשוט, בשר צלוי של חזיר עם תפוח ומילוי חזיר ורוטב סיידר, ו Uptown צלעות חזיר ורוטב תפוחים: בשר חזיר צלוי עם תפוחים אסקלופד.

הוראות

1
בקערה בינונית, מערבבים יחד את מיץ הסיד, רוטב סויה, סוכר, זנגביל, שום ומלח עד שהסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים את ירך החזיר במחבת צלייה, ומפזרים את טבעות הבצל ועלי המפרץ מעליה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
יוצקים תערובת סיד-ג ' ינג ' ר על הבשר, ומכסים בניילון נצמד. מקררים למשך 12 שעות בערך, מסתובבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
צלוי, חשוף, במשך כ 3 1/2 שעות; למרוח לעתים קרובות עם מיצי פאן. לצלי עשוי היטב, לבשל עד הטמפרטורה הפנימית של הצלי הוא 145 מעלות F (63 מעלות c).
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי