חזיר צלוי איטי עם רוטב ראנץ ' -ברביקיו
אם יש לך רוטב ברביקיו החווה, רוטב ראנץ, בשר חזיר צלוי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: בישול איטי משך חזיר עם רוטב ברביקיו אפרסק, בישול איטי משך חזיר עם רוטב ברביקיו בורבון-אפרסק, ו בישול איטי משך חזיר עם רוטב ברביקיו בורבון-אפרסק.
הוראות
לשפשף רוטב לערבב באופן שווה על צלי. תזריק רוטב חמאה באופן שווה לצלי. לעטוף בחוזקה עם ניילון נצמד, ומניחים בצלחת רדודה או שקית מקפיא פלסטיק zip-top גדולה; לכסות או לאטום וצינה 8 שעות.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות לפני צלייה.
אור צד אחד של גריל, חימום לחום גבוה (400 עד 500); השאר בצד השני unlit.
מקום צלי, צד שומן למעלה, מעל צד unlit של גריל, וגריל, מכוסה מכסה גריל, 3 1/2 עד 4 1/2 שעות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך אוגרי חלק עבים 18
(בשר יהיה בקלות למשוך מן העצם.)
בואו לעמוד 15 דקות. קוצצים גס, ומגישים עם רוטב ברביקיו חווה.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו במרינדת מזרק Cajun Creole Butter Injectable.