קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות29
מגזין

חזיר צלוי ברוזמרין-דיז'ון עם קומפוט פירות סתיו

חזיר צלוי ברוזמרין-דיז'ון עם קומפוט פירות סתיו
גשו לסופר וקנו פלפל, חרדל דיז'ון, רוזמרין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: צלי חזיר צלוי עם קומפוט פירות, צלי חזיר עם קומפוט פירות יבשים, ו פלאן לימון עם קומפוט פירות סתיו.

הוראות

1
בשר חזיר צלוי יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
מפזרים או לשפשף צלי עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
שמן חום במחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני גבוה. צלי חזיר חום מכל הצדדים, על 5 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מניחים צלי על מתלה במחבת קלייה משומנת קלות.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
מערבבים חרדל ו 2 כפות. רוזמרין, מורחים על חזיר משחימים.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
6
אופים, חשוף, ב 350 במשך 45 עד 55 דקות או עד מדחום מוכנס במרכז הקופות 15
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מכסים בנייר אלומיניום, ולתת לעמוד 10 דקות או עד רושמים מדחום 160 לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
8
מגישים עם קומפוט פירות סתיו.
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות