חזיר צלוי ברוטב חום אסיאתי
חזיר צלוי ברוטב חום אסיאתי נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 325 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך רוטב צדפות, חומץ אורז, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו רוטב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. מתכונים דומים: צלי חזיר אסיאתי, אטריות אסייתיות עם חזיר צלוי, ו בישול איטי בשר חזיר אסיאתי צלי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אבקת זנגביל Whisk, אבקת שום, אבקת בצל, פלפל לבן, ומלח יחד בקערה עד לשפשף יבש הוא מעורב באופן שווה. למדוד 1 כף לשפשף יבש ולהניח בצד.
בנדיבות להחיל לשפשף יבש הנותרים על כתף חזיר.
מחממים שמן זית וחמאה יחד במחבת ברזל יצוק כבדה על חום בינוני גבוה. לבשל כתף חזיר בתערובת חמאה-שמן חם עד השחמה מכל הצדדים, 1 עד 2 דקות לכל צד.
מניחים מחבת כתף חזיר בתנור שחומם מראש ומבשלים עד חזיר מבושל דרך, 1 עד 2 שעות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 145 מעלות F (63 מעלות c).
להעביר כתף חזיר למגש הגשה.
יוצקים חומץ למחבת ומביאים לרתיחה תוך גירוד חתיכות של מזון משחימים את החלק התחתון של המחבת עם כף עץ עד הנוזל הוא התאדה, 1 עד 2 דקות.
הוסף את שמור 1 כף לשפשף יבש, רוטב צדפות, ורוטב ווסטרשייר למחבת; להביא לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים; מערבבים ב 1 כוס ציר עוף ומבשלים.
להקציף הנותרים 1 כוס ציר עוף קורנפלור יחד בקערה עד חלקה; מערבבים לתוך תערובת עוף רותח עד רוטב מעובה, 1 עד 2 דקות. מערבבים סוכר וצ ' ילה להדביק לרוטב ומבשלים עד הסוכר הוא מומס, על 1 דקה.
יוצקים רוטב על צלי ומקשטים עם בצל ירוק.