קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מטבחיםאסייתי
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

חזיר צלוי ברוטב חום אסיאתי

חזיר צלוי ברוטב חום אסיאתי
חזיר צלוי ברוטב חום אסיאתי נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 325 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך רוטב צדפות, חומץ אורז, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו רוטב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. מתכונים דומים: צלי חזיר אסיאתי, אטריות אסייתיות עם חזיר צלוי, ו בישול איטי בשר חזיר אסיאתי צלי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
אבקת זנגביל Whisk, אבקת שום, אבקת בצל, פלפל לבן, ומלח יחד בקערה עד לשפשף יבש הוא מעורב באופן שווה. למדוד 1 כף לשפשף יבש ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
אבקת ג ' ינג ' ראבקת ג ' ינג ' ר
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
בנדיבות להחיל לשפשף יבש הנותרים על כתף חזיר.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
מחממים שמן זית וחמאה יחד במחבת ברזל יצוק כבדה על חום בינוני גבוה. לבשל כתף חזיר בתערובת חמאה-שמן חם עד השחמה מכל הצדדים, 1 עד 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מניחים מחבת כתף חזיר בתנור שחומם מראש ומבשלים עד חזיר מבושל דרך, 1 עד 2 שעות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 145 מעלות F (63 מעלות c).
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
להעביר כתף חזיר למגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
7
יוצקים חומץ למחבת ומביאים לרתיחה תוך גירוד חתיכות של מזון משחימים את החלק התחתון של המחבת עם כף עץ עד הנוזל הוא התאדה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
הוסף את שמור 1 כף לשפשף יבש, רוטב צדפות, ורוטב ווסטרשייר למחבת; להביא לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים; מערבבים ב 1 כוס ציר עוף ומבשלים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
רוטב צדפותרוטב צדפות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
להקציף הנותרים 1 כוס ציר עוף קורנפלור יחד בקערה עד חלקה; מערבבים לתוך תערובת עוף רותח עד רוטב מעובה, 1 עד 2 דקות. מערבבים סוכר וצ ' ילה להדביק לרוטב ומבשלים עד הסוכר הוא מומס, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
יוצקים רוטב על צלי ומקשטים עם בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. גבריאלסקלוף צ ' נין בלאן עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
Gabrielskloof Chenin Blanc
Gabrielskloof Chenin Blanc
2019 Chenin Blanc הותסס באופן טבעי בחביות ישנות 85% עם התערבות מינימלית, והשאר עובר תסיסה במכלי פלדה. על האף, תפוחים ירוקים, גרידת ליים, דבש ואבן רטובה. חיך אלגנטי עם איזון, רעננות ומרקם מענג.