חזיר צלוי ברוטב חום אסיאתי נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 325 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך רוטב צדפות, חומץ אורז, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו רוטב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. מתכונים דומים: צלי חזיר אסיאתי, אטריות אסייתיות עם חזיר צלוי, ו בישול איטי בשר חזיר אסיאתי צלי.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
אבקת זנגביל Whisk, אבקת שום, אבקת בצל, פלפל לבן, ומלח יחד בקערה עד לשפשף יבש הוא מעורב באופן שווה. למדוד 1 כף לשפשף יבש ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
1/4 כוס חרדל מיובש
כָּתֵף
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מניחים מחבת כתף חזיר בתנור שחומם מראש ומבשלים עד חזיר מבושל דרך, 1 עד 2 שעות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 145 מעלות F (63 מעלות c).
מרכיבים שתצטרך
כתף חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
להעביר כתף חזיר למגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזיר
7
יוצקים חומץ למחבת ומביאים לרתיחה תוך גירוד חתיכות של מזון משחימים את החלק התחתון של המחבת עם כף עץ עד הנוזל הוא התאדה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
הוסף את שמור 1 כף לשפשף יבש, רוטב צדפות, ורוטב ווסטרשייר למחבת; להביא לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים; מערבבים ב 1 כוס ציר עוף ומבשלים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
(הוציאו כבד וצוואר)
רוטב צדפות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
להקציף הנותרים 1 כוס ציר עוף קורנפלור יחד בקערה עד חלקה; מערבבים לתוך תערובת עוף רותח עד רוטב מעובה, 1 עד 2 דקות. מערבבים סוכר וצ ' ילה להדביק לרוטב ומבשלים עד הסוכר הוא מומס, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
הדבק צ ' ילי
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. גבריאלסקלוף צ ' נין בלאן עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.