חזיר צלוי עם לימון ומרווה
חזיר צלוי עם לימון ומרווה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 347 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. אם יש לך פלפל טחון טרי, עלי מרווה, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו צלעות חזיר מטוגנות עם מרווה, בשר חזיר מטוגן עם עגבניות, שעועית לבנה ומרווה, ו צלעות חזיר מרווה לימון (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את החזיר ולייבש את הטפיחה. בקערה קטנה, מערבבים קמח, מלח ופלפל; ומפזרים תערובת על בשר חזיר.
יוצקים שמן למחבת 10 עד 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה; מוסיפים חזיר והופכים היטב חום מכל הצדדים, על 15 דקות.
להעביר חזיר וכל מיצים לבישול איטי (לפחות 5 qt.).
בואו מחבת להתקרר מעט, ולאחר מכן להוסיף שום מרווה ומערבבים על אש בינונית נמוכה עד השום הופך זהב, על 1 דקה.
מוסיפים לבישול האיטי, יחד עם חלב וקליפת לימון.
מכסים ומבשלים על גבוה עד חזיר רך כאשר פירסינג ורוטב הוא חום זהוב מופחת על ידי כמחצית, 7 עד 8 שעות; על 3 שעות לפני בשר חזיר נעשה, לחשוף את החרס כדי לתת את מיצי פאן להפחית להתעבות.
להעביר חזיר ללוח וחתיכה מעוטרים.