חזיר צלוי עם מרווה, רוזמרין ושום
חזיר צלוי עם מרווה, רוזמרין, ושום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 394 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מרווה בתוספת 2 ענפים, שמן זית כתית נוסף, שום בתוספת 2 שיני, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו צלעות חזיר עם תפוחים מרווה רוזמרין ושום, רוזמרין-מרווה ושום פילה עם רוטב אוכמניות בר, ו חזיר צלוי ברוזמרין ושום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 191°. באמצעות סכין ארוכה עם להב דק או פלדה חידוד נקי, להפוך ערוץ לאורך דרך מרכז המותניים פועל מקצה אחד למשנהו.
מערבבים את מרווה קצוצה ורוזמרין בקערה קטנה.
מוסיפים את השום הטחון ושמן 1 כף. מתבלים את התערובת עם מלח ופלפל, ואז לתקוע אותו דרך הערוץ בבשר (אני מוצא את זה הכי קל לעבוד משני הקצוות פחות או יותר בבת אחת).
מתבלים את החלק החיצוני של המותניים בנדיבות עם מלח ופלפל.
חום 2 כפות שמן על חום בינוני גבוה במחבת ovenproof גדול מספיק כדי להחזיק את המותניים. חום את הבשר מכל הצדדים ועל כל קצה, על 8 דקות בסך הכל.
מוסיפים את עשבי התיבול והשום המרוסק למחבת ומכניסים לתנור. צולים במשך 15 דקות, ולאחר מכן להפוך את המותניים וצולים 15 דקות יותר, מתבלים מעת לעת עם טפטוף מחבת.
הסר את המחבת מהתנור, לכסות בנייר כסף, ולהניח בצד במקום חם במשך 15 דקות כדי לנוח את הבשר. כדי לשרת, לחתוך את ירך לפרוסות נדיבות, העונה עם מלח ים, טפטוף עם מיצי פאן.
אם אתה צולה ירך גדולה, עבה יותר, לעשות שני ערוצים דרך הבשר כך תיבול יכול להיות מופץ טוב יותר. לבשל את ירך ארוכה יותר.
אם אתה רוצה, אתה יכול להשתמש מדחום בשר כדי לבדוק את הטמפרטורה. אני מעדיף בשר חזיר מבושל אז זה עדיין קצת ורוד במרכז. אתה יכול לצפות קריאה לפני המנוחה הסופית של כ 135 ° F. אם אתה אוהב את החזיר שלך מבושל יותר ביסודיות, לבשל אותו עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 66°.
ממלח לטעם: המפתחות לבישול בטוח, טעים על ידי מרקו קנורה עם קתרין יאנג, © 2009 Rodale Inc.