קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות70
מגזין

חזיר צלוי עם מרווה, רוזמרין ושום

חזיר צלוי עם מרווה, רוזמרין ושום
חזיר צלוי עם מרווה, רוזמרין, ושום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 394 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מרווה בתוספת 2 ענפים, שמן זית כתית נוסף, שום בתוספת 2 שיני, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו צלעות חזיר עם תפוחים מרווה רוזמרין ושום, רוזמרין-מרווה ושום פילה עם רוטב אוכמניות בר, ו חזיר צלוי ברוזמרין ושום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 191°. באמצעות סכין ארוכה עם להב דק או פלדה חידוד נקי, להפוך ערוץ לאורך דרך מרכז המותניים פועל מקצה אחד למשנהו.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים את מרווה קצוצה ורוזמרין בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את השום הטחון ושמן 1 כף. מתבלים את התערובת עם מלח ופלפל, ואז לתקוע אותו דרך הערוץ בבשר (אני מוצא את זה הכי קל לעבוד משני הקצוות פחות או יותר בבת אחת).
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
4
מתבלים את החלק החיצוני של המותניים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
5
חום 2 כפות שמן על חום בינוני גבוה במחבת ovenproof גדול מספיק כדי להחזיק את המותניים. חום את הבשר מכל הצדדים ועל כל קצה, על 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את עשבי התיבול והשום המרוסק למחבת ומכניסים לתנור. צולים במשך 15 דקות, ולאחר מכן להפוך את המותניים וצולים 15 דקות יותר, מתבלים מעת לעת עם טפטוף מחבת.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הסר את המחבת מהתנור, לכסות בנייר כסף, ולהניח בצד במקום חם במשך 15 דקות כדי לנוח את הבשר. כדי לשרת, לחתוך את ירך לפרוסות נדיבות, העונה עם מלח ים, טפטוף עם מיצי פאן.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
אם אתה צולה ירך גדולה, עבה יותר, לעשות שני ערוצים דרך הבשר כך תיבול יכול להיות מופץ טוב יותר. לבשל את ירך ארוכה יותר.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
2
אם אתה רוצה, אתה יכול להשתמש מדחום בשר כדי לבדוק את הטמפרטורה. אני מעדיף בשר חזיר מבושל אז זה עדיין קצת ורוד במרכז. אתה יכול לצפות קריאה לפני המנוחה הסופית של כ 135 ° F. אם אתה אוהב את החזיר שלך מבושל יותר ביסודיות, לבשל אותו עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 66°.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
3
ממלח לטעם: המפתחות לבישול בטוח, טעים על ידי מרקו קנורה עם קתרין יאנג, © 2009 Rodale Inc.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק