חזיר צלוי עם עדשים
חזיר צלוי עם עדשים הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 42 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל של 447 קלוריות. המתכון הזה מכסה 44% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד טוב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו פילה חזיר, יין, פירורי לחם, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון 87%, המנה הזו מרהיבה. מתכונים דומים: בטן צלויה איטית של חזיר עם עדשים פוי, חזיר מזוגג בלסמי עם עדשים, ו צלעות חזיר עם שומר מטוגן ועדשים.
הוראות
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
שלב את העדשים, הדלעת, עלי הדפנה ו -2 1/2 כוסות מים בסיר. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לנמוכה בינונית, מכסים ומבשלים עד שהם רכים, כ-25 דקות.
בינתיים מערבבים את החרדל והטימין בקערה קטנה; מברישים על כל החזיר.
מניחים את החזיר על תבנית עם נייר אפייה ומפזרים את פירורי הלחם.
מעבירים לתנור וצולים עד שמדחום המוחדר לחלק העבה ביותר רושם 145 מעלות פרנהייט, 20 עד 25 דקות.
בינתיים, שלבו את הבייקון, השאלוט והסלרי במחבת בינונית ובשלו על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהבייקון פריך והשאלוט מזהיב, בערך 8 דקות.
מוסיפים את היין ומבשלים עד שהוא מתאדה, כ -5 דקות נוספות. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה.
מוציאים את החזיר מהתנור, מכסים ברפיון בנייר כסף ומניחים לנוח 5 דקות. מחלקים את תערובת העדשים בין הצלחות. פורסים את החזיר ומגישים עם העדשים. כף את תערובת הבייקון מעל.