קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות77
מגזין

חזיר צלוי עם עדשים

חזיר צלוי עם עדשים
חזיר צלוי עם עדשים הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 42 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל של 447 קלוריות. המתכון הזה מכסה 44% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד טוב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו פילה חזיר, יין, פירורי לחם, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון 87%, המנה הזו מרהיבה. מתכונים דומים: בטן צלויה איטית של חזיר עם עדשים פוי, חזיר מזוגג בלסמי עם עדשים, ו צלעות חזיר עם שומר מטוגן ועדשים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שלב את העדשים, הדלעת, עלי הדפנה ו -2 1/2 כוסות מים בסיר. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לנמוכה בינונית, מכסים ומבשלים עד שהם רכים, כ-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עדשיםעדשים
סכין קילוףסכין קילוף
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
בינתיים מערבבים את החרדל והטימין בקערה קטנה; מברישים על כל החזיר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים את החזיר על תבנית עם נייר אפייה ומפזרים את פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
מעבירים לתנור וצולים עד שמדחום המוחדר לחלק העבה ביותר רושם 145 מעלות פרנהייט, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
בינתיים, שלבו את הבייקון, השאלוט והסלרי במחבת בינונית ובשלו על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהבייקון פריך והשאלוט מזהיב, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את היין ומבשלים עד שהוא מתאדה, כ -5 דקות נוספות. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מוציאים את החזיר מהתנור, מכסים ברפיון בנייר כסף ומניחים לנוח 5 דקות. מחלקים את תערובת העדשים בין הצלחות. פורסים את החזיר ומגישים עם העדשים. כף את תערובת הבייקון מעל.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
צילום: אנטוניס אכילוס