קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות77
מגזין

חזיר צלוי עם עדשים

חזיר צלוי עם עדשים
חזיר צלוי עם עדשים הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 42 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל של 447 קלוריות. המתכון הזה מכסה 44% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד טוב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו פילה חזיר, יין, פירורי לחם, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון 87%, המנה הזו מרהיבה. מתכונים דומים: בטן צלויה איטית של חזיר עם עדשים פוי, חזיר מזוגג בלסמי עם עדשים, ו צלעות חזיר עם שומר מטוגן ועדשים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שלב את העדשים, הדלעת, עלי הדפנה ו -2 1/2 כוסות מים בסיר. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לנמוכה בינונית, מכסים ומבשלים עד שהם רכים, כ-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עדשיםעדשים
סכין קילוףסכין קילוף
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
בינתיים מערבבים את החרדל והטימין בקערה קטנה; מברישים על כל החזיר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מניחים את החזיר על תבנית עם נייר אפייה ומפזרים את פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
מעבירים לתנור וצולים עד שמדחום המוחדר לחלק העבה ביותר רושם 145 מעלות פרנהייט, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
בינתיים, שלבו את הבייקון, השאלוט והסלרי במחבת בינונית ובשלו על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהבייקון פריך והשאלוט מזהיב, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את היין ומבשלים עד שהוא מתאדה, כ -5 דקות נוספות. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מוציאים את החזיר מהתנור, מכסים ברפיון בנייר כסף ומניחים לנוח 5 דקות. מחלקים את תערובת העדשים בין הצלחות. פורסים את החזיר ומגישים עם העדשים. כף את תערובת הבייקון מעל.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
צילום: אנטוניס אכילוס