חזיר צלוי עם קוסקוס ויוגורט ג'ינג'ר
מתכון בשר חזיר צלוי עם קוסקוס & יוגורט ג'ינג'ר יכול להתבצע בעוד כ-50 דקות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 247 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. 127 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך מנטה, זנגביל, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אנשים רבים באמת אהבו את המנה הזאת בצד. צלעות חזיר Garam Masala עם יוגורט מנטה וקוסקוס מתובל, מנגו ג'ינג'ר צלי חזיר, ו בשר חזיר צלוי במרינדה זנגביל דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
חום את החזיר במחבת לא מקל על חום גבוה במשך 4-5 דקות, פונה פעמיים.
מערבבים את השמן, 2 כפית כמון, קינמון, 2 כפית ג ' ינג ' ר וכמה תיבול, ולאחר מכן לשפשף בכל רחבי החזיר.
העברה לפח קלייה וצלי במשך 30-35 דקות או עד המיצים לרוץ ברור כאשר החלק העבה הוא פירסינג עם שיפוד.
מערבבים את הקוסקוס עם הכמון שנותר, את הסולטנים, גרידת לימון ומיץ, ולאחר מכן מתבלים ושופכים מעל 400 מ " ל מים רותחים. מערבבים היטב ומכסים במשך 5 דקות, ואז מערבבים במטבעה.
מערבבים את הג ' ינג ' ר שנותר וקצת תיבול ליוגורט. פרוסת בשר חזיר עבה ומגישה עם יוגורט קוסקוס וג ' ינג ' ר.