חזיר צלוי קינמון-סויה
חזיר צלוי קינמון-סויה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 46 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 333 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -50 דקות. אם יש לכם יין שאוקסינג, סוכר חום, רוטב סויה דל נתרן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. מתכונים דומים: חזיר צלוי קינמון עם דייקון, קינמון ושומר חזיר מטוגן, ו חזיר Chashu (בטן חזיר מטוגן במרינדה עבור Tonkotsu ראמן).
הוראות
מחממים שמן בתנור הולנדי על חום גבוה.
הוסף חזיר למחבת; לבשל 5 דקות או עד השחמה, פונה לעתים קרובות.
מערבבים את רוטב הסויה ואת 5 המרכיבים הבאים (דרך כוכב אניס) במחבת על חום בינוני, ומערבבים עד שהסוכר מתמוסס. להחזיר חזיר למחבת. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 2 1/2 שעות או עד חזיר הוא מזלג מכרז. תזרקו קינמון ואניס. לגרוס בשר לחתיכות גדולות באמצעות 2 מזלגות; לזרוק עם רוטב.