חזיר קלוי חריף עם רוטב ברווז
חזיר קלוי חריף עם רוטב ברווז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1861 קלוריות, 197 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך מלח ופלפל, מולסה, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד מולסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תערובת עוגיות מולסה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. עם כפית מתכונים דומים: חזיר קלוי חריף עם רוטב ברווז, בשר חזיר קלוי מתוק-ו-חריף, ו חזיר עם רוטב ג'ינג'ר חריף.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מעיל מחבת צלייה גדולה עם ספריי בישול.
בשר חזיר העונה בכל רחבי עם מלח ופלפל שחור ומקום במחבת מוכנה. בקערה קטנה, להקציף יחד רוטב סויה, מולסה, חרדל חם, אבקת שום.
מברשת תערובת רוטב סויה על כל חזיר. צלוי במשך 30 דקות, או עד שנרשם מדחום לקריאה מיידית לפחות 160 מעלות F.
הסר מהתנור ולתת מנוחה חזיר במשך 10 דקות.
חותכים לרוחב לפרוסות עבות 1/4 אינץ'.;
בעוד בשר החזיר הוא צלייה, בסיר קטן, לשלב שמורות שזיפים, צ 'אטני, חומץ, סוכר, וג' ינג ' ר. הגדר מחבת מעל חום בינוני ולהביא לרתיחה במשך כ 10 עד 15 דקות.
לזרוק אטריות somen עם בצל ירוק ושמן בוטנים.
מגישים 2/3 של חזיר עם כל רוטב שזיפים ואטריות somen. שמורת בשר חזיר שנותר, כ -12 עד 16 פרוסות דקות, עבור פניני.