חזיר קקאו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר קקאו. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 436 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם סוכר חום, בצל, חומץ ייןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב ציפורן הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ציפורן דבשה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 שעות ו-15 דקות. נסו קקאו וצ'ילה-שפשף צלעות חזיר, קקאו-צ'ילה שפשף צלעות חזיר, ו קקאו וצ'ילה-שפשף צלעות חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב קטנה, מוסיפים את הקקאו, הסוכר, גרידת תפוזים, פלפל שחור וציפורן.
לשלב היטב כדי ליצור לשפשף. מעיל את החזיר בשמן ומפזרים מלח. למרוח את שפשוף הקקאו על כל כתף החזיר.
מוסיפים את מגורי הבצל וחזיר לצלחת גדולה ויוצקים מיץ תפוזים וחומץ יין אדום על החזיר. מכסים בניילון נצמד ומקררים למשך 4 עד 12 שעות כדי להשרות.
מחממים את התנור ל 425 מעלות F ומסדרים מתלה באמצע.
בואו חזיר לשבת בטמפרטורת החדר בעוד התנור מתחמם, לפחות 45 דקות עד 1 שעה.
הסר חזיר ממרינדה ויבש היטב.
שים את החזיר במחבת צלייה נקייה ויבשה, וצלה עד שהעור הוא השחמה, כ -30 דקות. להפחית את התנור ל 325 מעלות F, בצל פיזור מן המרינדה סביב חזיר צלוי עד הטמפרטורה הפנימית רושם 155 מעלות F על מדחום מיידי לקרוא, על 2 עד 2 1/2 עד 2 שעות.
להעביר את החזיר ללוח חיתוך לכסות באופן רופף עם נייר. אפשר לצלי לנוח במשך 15 עד 30 דקות לפני גילוף.
חותכים בין הבשר ואת cracklings ולהרים את פצפוצים בחתיכה 1.
חותכים את פצפוצי לחתיכות, כך שהם קלים יותר לאכול. לגלף בשר כלפי מטה ונגד התבואה ולסדר על מגש. מיצי מחבת כפית ובצל על הבשר ומגישים.