קושימומחה
מוכן ב15 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות35
מגזין

חזיר קקאו

חזיר קקאו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר קקאו. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 436 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם סוכר חום, בצל, חומץ ייןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב ציפורן הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ציפורן דבשה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 שעות ו-15 דקות. נסו קקאו וצ'ילה-שפשף צלעות חזיר, קקאו-צ'ילה שפשף צלעות חזיר, ו קקאו וצ'ילה-שפשף צלעות חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערת ערבוב קטנה, מוסיפים את הקקאו, הסוכר, גרידת תפוזים, פלפל שחור וציפורן.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
נייר אורזנייר אורז
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
2
לשלב היטב כדי ליצור לשפשף. מעיל את החזיר בשמן ומפזרים מלח. למרוח את שפשוף הקקאו על כל כתף החזיר.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
נייר אורזנייר אורז
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מוסיפים את מגורי הבצל וחזיר לצלחת גדולה ויוצקים מיץ תפוזים וחומץ יין אדום על החזיר. מכסים בניילון נצמד ומקררים למשך 4 עד 12 שעות כדי להשרות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
אבקת ג'לטין חמוציותאבקת ג'לטין חמוציות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
מחממים את התנור ל 425 מעלות F ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
בואו חזיר לשבת בטמפרטורת החדר בעוד התנור מתחמם, לפחות 45 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר חזיר ממרינדה ויבש היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
7
שים את החזיר במחבת צלייה נקייה ויבשה, וצלה עד שהעור הוא השחמה, כ -30 דקות. להפחית את התנור ל 325 מעלות F, בצל פיזור מן המרינדה סביב חזיר צלוי עד הטמפרטורה הפנימית רושם 155 מעלות F על מדחום מיידי לקרוא, על 2 עד 2 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
להעביר את החזיר ללוח חיתוך לכסות באופן רופף עם נייר. אפשר לצלי לנוח במשך 15 עד 30 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
חותכים בין הבשר ואת cracklings ולהרים את פצפוצים בחתיכה 1.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
10
חותכים את פצפוצי לחתיכות, כך שהם קלים יותר לאכול. לגלף בשר כלפי מטה ונגד התבואה ולסדר על מגש. מיצי מחבת כפית ובצל על הבשר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף