קושימומחה
מוכן ב15 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות35
מגזין

חזיר קקאו

חזיר קקאו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר קקאו. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 436 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם סוכר חום, בצל, חומץ ייןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב ציפורן הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ציפורן דבשה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 שעות ו-15 דקות. נסו קקאו וצ'ילה-שפשף צלעות חזיר, קקאו-צ'ילה שפשף צלעות חזיר, ו קקאו וצ'ילה-שפשף צלעות חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערת ערבוב קטנה, מוסיפים את הקקאו, הסוכר, גרידת תפוזים, פלפל שחור וציפורן.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
גרידה כתומהגרידה כתומה
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
נייר אורזנייר אורז
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
לשלב היטב כדי ליצור לשפשף. מעיל את החזיר בשמן ומפזרים מלח. למרוח את שפשוף הקקאו על כל כתף החזיר.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
נייר אורזנייר אורז
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מוסיפים את מגורי הבצל וחזיר לצלחת גדולה ויוצקים מיץ תפוזים וחומץ יין אדום על החזיר. מכסים בניילון נצמד ומקררים למשך 4 עד 12 שעות כדי להשרות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
4
מחממים את התנור ל 425 מעלות F ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
בואו חזיר לשבת בטמפרטורת החדר בעוד התנור מתחמם, לפחות 45 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
הסר חזיר ממרינדה ויבש היטב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
7
שים את החזיר במחבת צלייה נקייה ויבשה, וצלה עד שהעור הוא השחמה, כ -30 דקות. להפחית את התנור ל 325 מעלות F, בצל פיזור מן המרינדה סביב חזיר צלוי עד הטמפרטורה הפנימית רושם 155 מעלות F על מדחום מיידי לקרוא, על 2 עד 2 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
להעביר את החזיר ללוח חיתוך לכסות באופן רופף עם נייר. אפשר לצלי לנוח במשך 15 עד 30 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
9
חותכים בין הבשר ואת cracklings ולהרים את פצפוצים בחתיכה 1.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
10
חותכים את פצפוצי לחתיכות, כך שהם קלים יותר לאכול. לגלף בשר כלפי מטה ונגד התבואה ולסדר על מגש. מיצי מחבת כפית ובצל על הבשר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'