חזיר קרבונרה
המתכון חזיר קרבונרה יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך על 30 דקות. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 30 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל של 543 קלוריות. מתכון זה משמש 4. 19 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמנה עיקרית. אם יש לכם מלח, גבינת פרמזן, טימין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. הציון הזה מוצק. נסו קרבונרה צמחונית (קרבונרה צמחונית), תבשיל ארוחת בוקר עם חזיר וגבינה, ו תבשיל חזיר ושעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים ספגטי לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת גדולה, הקפיצו את הקישואים, דלעת הקיץ, הבצל והשום בשמן עד שהם רכים.
מוסיפים חזיר ואפונה; מחממים דרך.
מוציאים מהמחבת ושומרים על חום.
מנמיכים את האש לנמוכה; מוסיפים ביצים למחבת. מבשלים ומערבבים עד שביצה מצפה את גב הכף ומגיעה ל -160 ליטר (התערובת תיראה כמו ביצה מוקצפת רכה).
מסננים ספגטי ומניחים בקערה.
מוסיפים ביצים; לזרוק למעיל.
מוסיפים את תערובת הירקות, 1/4 כוס גבינה, טימין, מלח ופלפל; זורקים בעדינות לציפוי.