חזיר ראגו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ראגו חזיר. מנה אחת מכילה 478 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בשר חזיר עצמות, עגבניות משומר, נקניק הודווקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 76%. חזיר ושומר ראגו, ראגו של חזיר ושזיפים מיובשים, ו דיז'ון חזיר Ragout דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
לקצץ שומן חזיר; בשר חזיר לחתוך לקוביות 1/4 אינץ'.
הסר מעטפת מנקניק. מבשלים נקניק בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה עד השחמה; מערבבים להתפורר.
הסר נקניק מהמחבת עם כפית מחוררת.
מוסיפים בצל למחבת; לטגן 4 דקות או עד השחמה קלה.
מוסיפים חזיר, ומטגנים 5 דקות.
מוסיפים נקניק, רוזמרין, מלח ופלפל. מערבבים במרק ויין, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מביאים לרתיחה; לבשל במשך 5 דקות.
מוסיפים עגבניות ומביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות.
מגישים מעל פסטה, ומפזרים גבינה.
מקשטים עם גבעולים רוזמרין,אם תרצה.