קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

חזיר ראגו

חזיר ראגו
חזיר ראגו עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מנה אחת מכילה 597 קלוריות , 31 גרם חלבון ו -28 גרם שומן . מתאים ל-4 מנות. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש עלי דפנה, שמן זית, שום וציר עוף. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא הגיע למקום. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 73% . מתכונים דומים: חזיר ראגו , חזיר ראגו ו- Cavatelli עם חזיר Ragù .

הוראות

1
מחממים תנור הולנדי או סיר כבד אחר על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
2
מוסיפים את שמן הזית כתית מעולה, 3 סיבובים של המחבת, ואז מוסיפים את הגזר, הסלרי, הבצל והשום. מערבבים פנימה את עלה הדפנה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים את הירקות עד שהם רכים, כ-5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים במשך דקה, ואז מוסיפים את היין ומבשלים עוד דקה. מערבבים את הציר ומביאים את הרוטב לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את החזיר ומתבלים בקורט ציפורן טחונה. כשהרוטב חוזר לרתיחה מוסיפים את החלב ומנמיכים את האש לנמוכה.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן קרקעציפורן קרקע
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
5
תן לרוטב להתרכך בזמן שאתה מביא את המים לרתיחה עבור הפסטה או הפולנטה. ניתן להכין רוטב מראש ולחמם מחדש על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
6
מוסיפים כף ציר או מים כדי לדלל את הרוטב, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
7
מגישים את הרוטב עם סרטי פסטה או על גבי קערות קרם של פולנטה ומקשטים בהרבה גבינה ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
סרטי פסטהסרטי פסטה
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o