קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

חזיר ראגו

חזיר ראגו
חזיר ראגו עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מנה אחת מכילה 597 קלוריות , 31 גרם חלבון ו -28 גרם שומן . מתאים ל-4 מנות. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש עלי דפנה, שמן זית, שום וציר עוף. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא הגיע למקום. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 73% . מתכונים דומים: חזיר ראגו , חזיר ראגו ו- Cavatelli עם חזיר Ragù .

הוראות

1
מחממים תנור הולנדי או סיר כבד אחר על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוסיפים את שמן הזית כתית מעולה, 3 סיבובים של המחבת, ואז מוסיפים את הגזר, הסלרי, הבצל והשום. מערבבים פנימה את עלה הדפנה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים את הירקות עד שהם רכים, כ-5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים במשך דקה, ואז מוסיפים את היין ומבשלים עוד דקה. מערבבים את הציר ומביאים את הרוטב לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את החזיר ומתבלים בקורט ציפורן טחונה. כשהרוטב חוזר לרתיחה מוסיפים את החלב ומנמיכים את האש לנמוכה.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן קרקעציפורן קרקע
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
5
תן לרוטב להתרכך בזמן שאתה מביא את המים לרתיחה עבור הפסטה או הפולנטה. ניתן להכין רוטב מראש ולחמם מחדש על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
6
מוסיפים כף ציר או מים כדי לדלל את הרוטב, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
7
מגישים את הרוטב עם סרטי פסטה או על גבי קערות קרם של פולנטה ומקשטים בהרבה גבינה ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
סרטי פסטהסרטי פסטה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך